Preu reduït! Celu Liquid Plus + Gel Anticel·lulític - Biform - 14 vials + 150 ml

Fabricante:

Biform Biform

Celu Liquid Plus + Gel Anticel·lulític - Biform - 14 vials + 150 ml

226292

Nou

Celu Liquid Plus Biform és un complement amb triple acció per a la pell amb aspecte de "pell de taronja", amb guaranà, centella asiàtica i marc de raisin, enriquit amb vitamines i zinc.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,00€

IVA inclòs

34,33€ IVA inclòs

-41%

1,43 € / ud

Més informació

Celu Liquid Plus + Gel Anticel·lulític Biform

Transforma la teva pell, millora el teu benestar.

Què és Celu Liquid Plus Biform?

Celu Liquid Plus Biform és una fórmula avançada dissenyada per assistir a la disminució de l'aparença de la pell amb textura similar a la "pell de taronja".

Aquest producte incorpora una estratègia de triple acció , optimitzant la seva eficàcia a través de components específics: guaranà, per promoure la metabolització dels greixos; centella asiàtica, que afavoreix la circulació sanguínia; i marc de raisin, conegut per les seves propietats drenants .

La composició s'enriqueix amb extractes naturals de pinya i rusco, juntament amb vitamines B2 i B3 i zinc , ingredients que contribueixen a la salut de la pell i al manteniment d'una funció metabòlica normal.

Celu Liquid Plus Biform és una opció integral per als que busquen un complement a la seva rutina de cura personal, recolzant la millora de la textura de la pell i promovent un benestar general .

Què és Gel Anticel·lulític Biform?

El Gel Anticel·lulític Biform és una innovadora solució formulada exclusivament amb ingredients actius d'origen vegetal, dedicada a reduir la cel·lulitis mitjançant una potent acció triple: lipo-reductora, reafirmant i drenant .

Aquesta composició està dissenyada per descompondre i mobilitzar els greixos acumulats, millorar la circulació sanguínia, facilitar l'eliminació de líquids retinguts i enfortir l'estructura de la pell , resultant en una aparença més llisa i ferma.

La fórmula lliure d'ingredients d'origen animal el converteix en una opció ideal per als que busquen cures personals respectuoses amb el medi ambient i amb els principis de la cosmètica ètica. El Gel Anticel·lulític Biform es presenta com una solució integral per a aquells que volen reduir visiblement la cel·lulitis , promovent al mateix temps la salut i la bellesa natural de la pell.

Ingredients (ampolles):

Aigua, concentrat de poma, concentrat de raïm vermell, extracte sec de pinya afanan ( Ananas comosus L.), concentrat de mirtil, extracte sec de marc de raisin ( Vitus viniferia L., pells) , aroma natural, extracte sec de centella ( Centella asiàtica L. fulles), extracte sec de rusco ( Ruscus aculeatus L., rizoma), conservador (sorbat pótasico), extracte sec de guaranà ( Paullinia cupana Kunth, llavors), niacina, zinc, vitamina B2.

Composició:

Contingut mitjà per dosi diària = 2 vials
ÉS de Marc de raisin 10:1 150 mg
ÉS de Centella asiàtica (20% asiàticòsids) 50 mg
ÉS de Rusco/Gilbnardeira (20% ruscogeninas) 40 mg
de quina ruscogenines 8 mg
ÉS de Guaraná 30 mg
Vitamina B2 1,4 mg (100% VRN*)
Niacina (B3) 16 mg (100% VRN*)
Zinc 3 mg (30% VRN*)

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Ingredients (gel):

Aqua(Water), Alcohol Denat., Methylsilanol Carboxymethyl Theophylline Alginat, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Caeine, Parfum in, Ruscus Aculeatus Root Extract, Sodium Benzoat, Triethanolamine, Astragalus Membranaceus Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Limonene.

Com es fa servir Celu Liquid Plus Biform?

Prendre 1 vial després de l'esmorzar i 1 vial després de dinar.

No superar la dosi recomanada. No recomanat per a nens ni dones embarassades (3 mg cafeïna/dosi diària).

Com es fa servir Gel Anticel·lulític Biform?

Ús tòpic. Aplicar sobre les zones afectades amb la pell neta i seca. Aplicar 2 vegades al dia, al matí ia la nit, fent un massatge amb moviments circulars enèrgics fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 14 vials de 10 ml + gel de 150 ml.

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda