Preu reduït! Gel Anticel·lulític - Biform - 150 ml

Fabricante:

Biform Biform

Gel Anticel·lulític - Biform - 150 ml

222554

Nou

Gel Anticel·lulític Biform: acció lipo-reductora, reafirmant i drenant amb ingredients vegetals, sense origen animal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,11€

IVA inclòs

17,90€ IVA inclòs

-10%

10,74 € / 100 ml

Més informació

Gel Anticel·lulític Biform

Defineix la teva bellesa, respecta la teva essència.

Què és Gel Anticel·lulític Biform?

El Gel Anticel·lulític Biform és una innovadora solució formulada exclusivament amb ingredients actius d'origen vegetal, dedicada a reduir la cel·lulitis mitjançant una potent acció triple: lipo-reductora, reafirmant i drenant .

Aquesta composició està dissenyada per descompondre i mobilitzar els greixos acumulats, millorar la circulació sanguínia, facilitar l'eliminació de líquids retinguts i enfortir l'estructura de la pell , resultant en una aparença més llisa i ferma.

La fórmula lliure d'ingredients d'origen animal el converteix en una opció ideal per als que busquen cures personals respectuoses amb el medi ambient i amb els principis de la cosmètica ètica. El Gel Anticel·lulític Biform es presenta com una solució integral per a aquells que volen reduir visiblement la cel·lulitis , promovent al mateix temps la salut i la bellesa natural de la pell.

Ingredients:

Aqua(Water), Alcohol Denat., Methylsilanol Carboxymethyl Theophylline Alginat, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Caeine, Parfum in, Ruscus Aculeatus Root Extract, Sodium Benzoat, Triethanolamine, Astragalus Membranaceus Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Limonene.

Com s'aplica Gel Anticel·lulític Biform?

Ús tòpic. Aplicar sobre les zones afectades amb la pell neta i seca. Aplicar 2 cops al dia, al matí ia la nit, fent un massatge amb moviments circulars enèrgics fins a la seva total absorció. Nutrition

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda