Preu reduït! Circuprotec Forte - FDB Laboratorios - 20 vials

Circuprotec Forte - FDB Laboratorios - 20 vials

224597

Nou

La teva solució diària per a una circulació saludable. Potenciat amb ingredients naturals i vitamina C, ofereix suport i protecció al sistema vascular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,82€

IVA inclòs

23,95€ IVA inclòs

-21%

0,94 € / ud

Més informació

Circuprotec Forte FDB Laboratoris

Vitalitat i fluïdesa per a les teves venes, pas a pas cap a una circulació òptima!

Què és Circuprotec Forte FDB Laboratoris?

Circuprotec FORTE vials de FDB Laboratorios és una innovadora formulació dissenyada per a aquells que busquen un suport especialitzat en la salut vascular . En un món on la mobilitat reduïda i les postures estàtiques són comunes, la necessitat de cuidar la nostra circulació es torna cada cop més crucial.

Elaborat amb una combinació única d'ingredients naturals com el Sauco, Hamamelis, Rusco, Castanyer d'Indies i Citrus Aurantium, Circuprotec FORTE ofereix un suport integral per a la circulació. Aquests components han estat utilitzats tradicionalment per les seves propietats beneficioses per al sistema vascular .

A més, amb l'addició de la vitamina C, aquest complement alimentari no només treballa en pro d'una òptima circulació, sinó que també contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament adequat dels vasos sanguinis . Això garanteix una doble acció: enfortir i protegir.

Ingredients:

Concentrat de raïm vermell; concentrat de nabiu; extracte fluid de Sauco (Sambucus nigra, flor); extracte sec de Hamamélis (Hamamélis virginiana, fulles) al 15% polifenols; Extracte sec 7:1 de Taronja sanguina (Citrus sinensis, fruit) al 60% Bioflavonoides; Vitamina C (àcid L-ascòrbic), aroma fruits del bosc; Extracte sec de Rusco (Ruscus aculeatus, arrel) al 20% ruscogenines; extracte sec 10:1 de Castanyer d'Índies (Aesculus hippocastanum, llavors) al 20% aescina; conservant (sorbat de potassi), aigua; xarop de fruits (Fruit up Premium®*).
*Edulcorat usant sucres naturals de la fruita i de baix índex glucèmic

Com es fa servir Circuprotec Forte FDB Laboratoris?

Prendre 1 vial al dia, preferiblement per esmorzar. Es pot diluir amb aigua o suc de fruita. Agitar-ho abans de cada presa.

Presentació:

Envàs de 20 vials de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda