Preu reduït! Circuprotec - FDB Laboratorios - 30 càpsules

Circuprotec - FDB Laboratorios - 30 càpsules

224598

Nou

Alleugereix la pesadesa i el cansament de les teves cames amb el poder natural de les plantes. Una solució diària per a unes cames més lleugeres i revitalitzades.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,41€

IVA inclòs

16,95€ IVA inclòs

-15%

0,48 € / ud

Més informació

Circuprotec FDB Laboratoris

Dóna lleugeresa als teus passos! Alleugeriment natural per a les teves cames cansades.

Què és Circuprotec FDB Laboratoris?

Les càpsules Circuprotec de FDB Laboratoris són l'aliat perfecte per a aquells dies en què les teves cames se senten sobrecarregades i cansades . Cada càpsula està acuradament formulada amb una selecció de plantes naturals que han estat reconegudes per les seves propietats beneficioses a l' alleujament de la pesadesa i el cansament a les extremitats inferiors.

Aquest complement alimentari està pensat per a aquells que porten un estil de vida actiu o per als que, per contra, passen moltes hores dempeus o asseguts, factors que poden afectar la circulació i generar sensacions de pesadesa a les cames.

Circuprotec càpsules es convertirà en la teva solució diària per donar a les cames l'alleujament i la lleugeresa que necessiten. Amb el seu ús regular, notaràs una disminució a la pesadesa i un augment en la sensació de benestar i lleugeresa.

Ingredients:

Extracte sec 5:1 de Centella asiàtica (Centella asiàtica, planta) al 20% asiàticòsids, extracte sec 10:1 de Castanyer d'Índies (Aesculus hippocastanum, llavors) al 20% aescina, Vitamina C (àcid L-ascòrbic), Extracte 7:1 de Taronja sanguina (Citrus sinensis, fruit) al 60% Bioflavonoides, Extracte sec 8-10:1 de Taronja amarga (Citrus aurantiun subsp. amara, fruit) al 6% sinefines, Quercetina 98% (provinent d'extracte sec 1 :1 de Sophora japonica, botó floral), Extracte sec de Rusco (Ruscus aculeatus, arrel) al 20% ruscogenines, agent de volum (goma d'acàcia – fibregum®).

Com es fa servir Circuprotec FDB Laboratoris?

Prendre 1 càpsula al dia, preferiblement per esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda