Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Diabefyt - Bional - 60 càpsules

Fabricante:

Bional Bional

Diabefyt - Bional - 60 càpsules

224543

Nou

Complement alimentari formulat amb extracte de canyella, crom i fulles de morera. Dissenyat per recolzar i mantenir una glucèmia normal.

Més detalls

11,23€

IVA inclòs

17,95€ IVA inclòs

-37%

0,19 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Diabefyt Bional

Equilibra la teva glucèmia de manera natural amb Diabefyt.

Què és Diabefyt Bional?

La cura de la glucèmia és essencial per a aquelles persones que volen mantenir un equilibri saludable en el seu metabolisme. Diabefyt de Bional ha estat formulat específicament per ajudar a mantenir els nivells de glucosa en sang dins de límits normals , combinant ingredients tradicionalment reconeguts per les seves propietats beneficioses.

Amb un extracte de canyella a base d'aigua, Diabefyt s'estandarditza en polifenols actius, components coneguts pels seus beneficis potencials en la regulació de la glucosa . A més, el crom, un mineral vital, actua en sinergia amb la canyella per oferir un suport doble en el manteniment d'una glucèmia normal.

A aquesta poderosa combinació se li suma l' extracte estandarditzat de fulles de morera . Tradicionalment usat en diverses cultures, la morera és coneguda per ajudar a regular el metabolisme glucídic. Aquestes propietats fan que Diabefyt sigui una solució integral per als que cerquen un complement natural que contribueixi a l'equilibri de la glucosa a la sang.

Ingredients:

Oli de colza, gelatina, extracte de fulles de morera (18%), extracte de closca de canyella (15%), gelificant: glicerina, aigua, estabilitzador: cera d'abella, emulsionant: lecitina de gira-sol, colorants: òxid de ferro de color marró, òxid de ferro groc, clorur de crom. Per 2 càpsules: MORUS ALBA L. EXT. (> 1% Deoxynojirimycin) 300 mg; CINNAMOMUM SPP. EXT. (> 20% polifenols) 250 mg; CRÒMI 24 ?g (60% *)

* = Valor de referència del nutrient

Com es fa servir Diabefyt Bional?

1 càpsula, 2 cops al dia amb un got d'aigua, als àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Empresa compromesa a oferir qualitat, fiabilitat, accessibilitat i innovació en els seus productes.


Bional, combinació de substàncies naturals amb aplicacions múltiples


Bional va néixer en 1976 com a desenvolupador de productes farmacèutics i metges, sempre que sigui possible utilitzant extractes naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda