Preu reduït! Circal - Laboratorios Abad - 14 sobres

Circal - Laboratorios Abad - 14 sobres

224311

Nou

Complement alimentari amb ingredients naturals com mirtil, bioflavonoides de la llimona, llavors de vinya vermella, rutina i vitamines, dissenyat per donar suport a la salut circulatòria.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,73€

IVA inclòs

12,61€ IVA inclòs

-30%

0,62 € / ud

Més informació

Circal Laboratoris Abat

Impuls natural per a la teva circulació i benestar integral.

Què és Circal Laboratorios Abad?

Circal de Laboratoris Abad és un complement alimentari dissenyat amb un perfil d'ingredients meticulosament seleccionats per oferir un suport nutritiu complet .

Aquest producte inclou extracte sec de mirtil, que aporta un 25% d'antocianidina, un poderós antioxidant conegut per la seva contribució a la salut visual i circulatòria .

Així mateix, els bioflavonoides de la llimona, juntament amb l'extracte sec de llavors de vinya vermella, aporten compostos vegetals bioactius que promouen una circulació saludable .

La rutina és un flavonoide que contribueix a la integritat dels vasos sanguinis, i les vitamines del grup B, E, A i C brinden un ampli espectre de beneficis per a la salut, que inclouen el suport al metabolisme energètic, la protecció de les cèl·lules contra l'estrès oxidatiu i el manteniment de la pell i la visió en condicions.

Ingredients:

Agua, fructosa, concentrado de mirtilo, espesantes (inulina y carboximetilcelulosa sódica), acidulante (ácido cítrico), extracto seco de vid roja (Vitis vinífera, hoja), antioxidante (ácido L-ascórbico), conservante (sorbato potásico), concentrado de fruto de limón, extracto de semilla de uva (Vitis vinifera), extracto seco de mirtilo (Vaccinium myrtillus, fruto), vitamina E (dl-alfa-tocoferol acetato), aroma, extracto seco de piel de limón (Citrus limonum, fruto), vitamina A (acetato de retinilo), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B1 (tiamina clorhidrato), vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es fa servir Circal Laboratorios Abad?

Es recomana prendre entre els àpats. Pel seu agradable sabor pot prendre directament o diluït en un got d'aigua o suc de fruita.

Presentació:

Envàs de .

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda