Preu reduït! Preveu - Laboratorios Abad - 60 càpsules

Preveu - Laboratorios Abad - 60 càpsules

190050

Nou

Complement alimentari amb bioflavonoides i vitamines C i B, dissenyat per enfortir les parets capil·lars i millorar la circulació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,75€

IVA inclòs

11,11€ IVA inclòs

-21%

0,15 € / ud

Més informació

Preveu Laboratoris Abad

Fortalesa i resistència pel teu sistema circulatori.

Què és Preven Laboratorios Abad?

Preven de Laboratoris Abad és un complement alimentari dissenyat per ajudar a enfortir i mantenir la salut del sistema circulatori .

En la seva fórmula destaquen els bioflavonoides , uns compostos vegetals que aporten beneficis antioxidants i antiinflamatoris .

Juntament amb la vitamina C , aquests compostos ajuden a augmentar la resistència de les parets capil·lars, promovent la seva integritat i funcionament adequat.

La inclusió de vitamina B , essencial per al metabolisme energètic i la funció nerviosa normal, aporta un suport addicional al benestar general.

Aquest complement és particularment útil per a persones que pateixen varius, insuficiència venosa i hemorroides, proporcionant una solució nutricional que recolza el flux sanguini saludable i enforteix les venes.

Ingredients:

Extracte sec de vinya vermella (Vitis vinifera, fulles) extracte sec de taronja amarga (Citrus aurantium, fruit) càpsula (gelatina i colorant E-171), agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, vitamina C (àcid L-ascòrbic), extracte de gros de magnesi, vitamina B1 (tiamina clorhidrat)

Com es fa servir Preven Laboratorios Abad?

Prendre 2 càpsules al dia abans de l'esmorzar amb un got d'aigua, o bé una càpsula abans de l'esmorzar i una altra abans del menjar principal.

No superar la dosi diària expressament recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i una forma de vida sa. Mantenir fora de l'abast dels nens petits.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda