Preu reduït! Nabiu Vermell Concentrat - Sotya - 250 ml

Fabricante:

Sotya Sotya

Nabiu Vermell Concentrat - Sotya - 250 ml

161781

Nou

El nabiu és ric en proantocianidines (PAC), tanins, àcids fenòlics, triterpens i vitamines, especialment A i C. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,08€

IVA inclòs

9,95€ IVA inclòs

-38%

2,43 € / 100 ml

Més informació

Nabiu Vermell Concentrat

Complement alimentari que contribueix amb la cistitis.

Què és el Nabiu Vermell Concentrat?

El nabiu és ric en proantocianidines (PAC), tanins, àcids fenòlics, triterpens i vitamines, especialment A i C. És àmpliament utilitzat per ajudar a tractar i prevenir la cistitis o infeccions d'orina.

Els PAC s'eliminen per via urinària i és al seu pas per les vies urinàries que exerceix una acció bactericida, evitant que els bacteris que causen les infeccions d'orina s'adhereixin a les parets de la bufeta. A més, el nabiu disminueix la permeabilitat capil·lar, tractant problemes com hemorroides, varius, flebitis i fragilitat capil·lar que provoca edemes de turmell i cames cansades.

Finalment, té propietats cicatritzants i estabilitzadors de l'col·lagen, pel que resulta beneficiós per a la pell i teixit conjuntiu en general. El seu ús està altament indicat per prevenir infeccions de la bufeta i vies urinàries, diarrea aguda, afeccions bucofaríngies, problemes associats a la insuficiència venosa, afeccions dèrmiques (dermatitis, úlceres i lesions cutànies).

Ingredients:

Fructosa, nabiu vermell concentrat líquid (I / actínium mcrocarpon), fructooligoosacáridos (Xicoira (Cichorium intybus L., arrel)), conservadors: sorbat potàssic (E 202) i benzoat de sodi (E 211), edulcorant: glucòsids d'esteviof (E 960).

Composició (20 ml):

Nabiu vermell concentrat

4 ml (equivalent a 40 ml de suc de nabiu)

Com es pren el Nabiu Vermell Concentrat?

Es recomana prendre 10 ml una o dues vegades a el dia, dissolt en aigua o suc.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda