Preu reduït! CoQ 10 - Pure Encapsulations - 30 càpsules

CoQ 10 - Pure Encapsulations - 30 càpsules

224139

Nou

Complement alimentari que proporciona una alta concentració de coenzim Q10 biodisponible per a una aportació extra quan l'organisme ho necessita.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

44,25€

IVA inclòs

52,08€ IVA inclòs

-15%

1,48 € / ud

Més informació

CoQ 10 Pure Encapsulations

Energia i protecció per a les teves cèl·lules.

Què és CoQ 10 Pure Encapsulations?

CoQ 10 de Pure Encapsulations és un complement alimentari d'alta qualitat que proporciona una alta concentració de coenzim Q10 biodisponible .

El coenzim Q10 és una substància semblant a una vitamina que es troba a cada cèl·lula del nostre cos. És essencial per a la producció d'energia i també funciona com un potent antioxidant . El complement està elaborat amb coenzim Q10 obtingut mitjançant un procés de fermentació, cosa que garanteix la seva puresa i biodisponibilitat.

Encara que el nostre cos és capaç de produir coenzim Q10 per si mateix, hi ha situacions en què aquesta síntesi pot no ser suficient. En aquests casos, CoQ 10 de Pure Encapsulations pot proporcionar l'aportació extra de coenzim Q10 que el nostre organisme necessita per mantenir el seu funcionament òptim.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), coenzim Q-10 (Kaneka Q10®), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Composició (1 càpsula):

Coenzim Q-10 120 mg

Com es fa servir CoQ 10 Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula diària amb un àpat.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda