Preu reduït! FitoQH10 Balanç - FDB Laboratorios - 60 càpsules

FitoQH10 Balanç - FDB Laboratorios - 60 càpsules

224593

Nou

FitoQH10 Balanç de FDB Laboratoris, amb el seu potent UBIQUINOL, potencia el rendiment físic i mental de manera més ràpida i efectiva que la tradicional CoQ10, recolzat per estudis científics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

55,88€

IVA inclòs

71,27€ IVA inclòs

-21%

0,93 € / ud

Més informació

FitoQH10 Balanç FDB Laboratoris

Energia pura, rendiment superior.

Què és FitoQH10 Balanç FDB Laboratoris?

FitoQH10 Balanç de FDB Laboratoris és la resposta per als que busquen un rendiment òptim, ja sigui en l'àmbit físic o mental. Al seu nucli, es troba el UBIQUINOL , una molècula essencial per a l'energia i vitalitat del cos . A diferència de la CoQ10 tradicional, el UBIQUINOL es presenta en la seva forma activa, llesta per ser utilitzada pel cos, eliminant el pas intermedi de conversió i permetent una acció més ràpida i eficaç .

El seu poder no només rau en la capacitat per potenciar l'energia, sinó també en els múltiples beneficis comprovats. Els estudis han demostrat que l'UBIQUINOL no només actua amb més rapidesa que la CoQ10, sinó que també té un perfil d'efectes més ampli i és un aliat per a aquells que busquen un complement d'alta qualitat.

Ingredients:

Oli de colza, ubiquinol® (coenzim @10 reduït kaneka QH®), emulgents (Diglicèrids d'àcids grassos, cera d'abelles i lecitina de soja no GMO (soja)). Cobertura: midó modificat de blat de moro, humectant (glicerol vegetal), gelificant (carragenà), colorant (caramel) i estabilitzant (fosfats de sodi).

Composició (per càpsula):

100 mg de Kaneka Ubiquinol.

Com es fa servir FitoQH10 Balanç FDB Laboratoris?

Prendre 1 càpsula al dia preferiblement amb els àpats. En alguns casos, es pot augmentar la dosi a 3 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda