Preu reduït! Q10 Plus Ubiquinol - Mundonatural - 30 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Q10 Plus Ubiquinol - Mundonatural - 30 càpsules

226230

Nou

Coenzim Q10 bioactiva i Magnesi per a energia cel·lular i reducció de fatiga. Major biodisponibilitat i acció antioxidant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,32€

IVA inclòs

34,50€ IVA inclòs

-15%

0,98 € / ud

Més informació

Q10 Plus Ubiquinol Mundonatural

Potencia la teva energia i defensa cel·lular amb Q10 Plus Ubiquinol: Benestar a cada pas.

Què és Q10 Plus Ubiquinol Mundonatural?

Q10 Plus Ubiquinol de Mundonatural és un complement dissenyat per millorar la vitalitat i el benestar general . Incorpora Ubiquinol, la forma bioactiva del Coenzim Q10, juntament amb Magnesi, per a una sinergia que potencia la salut a nivell cel·lular .

L'Ubiquinol, destacat per la seva millor absorció i biodisponibilitat , és fonamental en la producció d'energia cel·lular i actua com a potent antioxidant. El Magnesi, per la seva banda, és clau per reduir el cansament i la fatiga, recolzar el metabolisme energètic i mantenir el funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs .

Aquesta fórmula avançada ofereix Ubiquinol bioidèntic i de nova generació, obtingut de la CoQ10 biofermentada, que assegura una estabilitat superior, una biodisponibilitat 2,6 vegades més gran i una eficàcia antioxidant 9,6 vegades superior.

Q10 Plus Ubiquinol és ideal per als que busquen mantenir un nivell òptim d'energia i protegir el seu cos contra l'estrès oxidatiu .

Ingredients:

Per càpsula: Bisglicinat de magnesi 281,25mg (56,25mg de Magnesi, 15%VRN*), Coenzim Q10 (Ubiquinol) 125mg – Kaneka® -, Agent de càrrega (Cel·lulosa microcristal·lina) i Antiaglo merants (Estearat de magnesi silici). Càpsula vegetal (Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa) i Colorant (Concentrat d'espirulina i poma)). *%VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Q10 Plus Ubiquinol Mundonatural?

Prendre de 1 càpsula al dia preferiblement al matí. Quantitat diària recomanada: una càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de 640 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda