Preu reduït! Ubiquinol - Pure Encapsulations - 30 perles

Ubiquinol - Pure Encapsulations - 30 perles

224191

Nou

Complement alimentari amb coenzim Q10 activat, que recolza la producció d'energia cel·lular i protegeix contra l'estrès oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

47,35€

IVA inclòs

55,41€ IVA inclòs

-14%

1,58 € / ud

Més informació

Ubiquinol Pure Encapsulations

Energia cel·lular i protecció antioxidant en un sol complement.

Què és Ubiquinol Pure Encapsulations?

Ubiquinol és un complement alimentari que conté Kaneka Ubiquinol™, una forma activada i biològicament idèntica del coenzim Q10 que es produeix de manera natural al cos humà.

Aquest nutrient essencial és un potent antioxidant que juga un paper fonamental en la producció d'energia a nivell cel·lular i en la protecció de les cèl·lules contra l'estrès oxidatiu . Com que la producció de coenzim Q10 al cos pot disminuir amb l'edat, la suplementació amb ubiquinol pot ser especialment útil per a la gent gran i per a aquelles amb un estil de vida actiu.

Ingredients:

Estabilitzant (àcids grassos), agents de recobriment (gelatina, glicerina), ubiquinol (Kaneka-QH™), antioxidant (palmitat d'ascorbil), colorant (extracte de poma), estabilitzant (cera d'abella), emulgent (lecitina de gira-sol) .

Composició (per 1 perla):

Ubiquinol (Kaneka-QH™) 100 mg

Com es fa servir Ubiquinol Pure Encapsulations?

Prendre 1 perla al dia amb els àpats. Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 30 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda