Preu reduït! Ergykid Benestar - Nutergia - 150 ml

Fabricante:

Nutergia Nutergia

Ergykid Benestar - Nutergia - 150 ml

224837

Nou

Complement per a nens que combina camamilla, marduix, vitamina B6, magnesi i altres minerals amb oligoelements marins per promoure el benestar i equilibri en la vida diària.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,75€

IVA inclòs

15,00€ IVA inclòs

-15%

8,50 € / 100 ml

Més informació

Ergykid Benestar Nutergia

Suport natural per al benestar dels petits! Amb Ergykid BienEstar, garanteix que creixin forts i equilibrats.

Què és Ergykid BenEstar Nutergia?

Ergykid BenEstar de Nutergia és un complement alimentari dissenyat especialment per al benestar dels més petits . Formulat amb una sinergia única d'ingredients naturals i beneficiosos, aquest producte combina les propietats calmants de la camamilla i la marduix amb la vitalitat i el suport nutricional que aporten la vitamina B6, el magnesi i altres minerals essencials . A més, s'enriqueix amb oligoelements marins, que són coneguts pels seus múltiples beneficis per a la salut.

Aquest producte és ideal per ajudar els nens a mantenir-se relaxats i equilibrats, especialment en moments d'estrès o canvi, com ara l'inici de l'any escolar, exàmens o canvis a la rutina diària. La vitamina B6 contribueix al funcionament normal del sistema nerviós, mentre que el magnesi ajuda a reduir la fatiga ia mantenir una funció psicològica normal .

Ergykid BienEstar és una forma natural i efectiva de garantir que els nens rebin el suport nutricional que necessiten per créixer forts i saludables, tant físicament com emocionalment.

Ingredients:

Aigua filtrada, xarop d'atzavara* (Agave tequilana Weber), sucres de raïm** (Vitis Vinifera L.), citrat-malat de magnesi, extractes de camamilla** (Matricària chamomilla L.) i marduix** (Origanum majorana L .), concentrat d'aigua de mar sense sodi, gluconat de ferro, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), conservant: sorbat de potassi; acidificant: àcid làctic; aroma natural sabor grosella. * Origen Mèxic. ** Origen UE.

Composició:

Actius Per 10ml %IR* RN** 4-6 anys RN** 7-10 anys
Camamilla 450 mg**
Millorana 450 mg**
Magnesi 112,5mg 30% 49% 45%
Ferro 4,2 mg 30% 60% 38%
Vitamina B6 0,42 mg 30% 60% 42%

*RR (Ingestes de referència): corresponen a la quantitat en vitamines i minerals necessaris per a un adult mitjà. Serveixen de referència per a l'etiquetatge dels complements alimentaris. **RN(Referències Nutricionals): corresponen a valors per a una categoria determinada de la població. En aquest cas, es tenen en compte les necessitats dels infants. Nutergia ha triat utilitzar els RN per elaborar aquest producte. **Equivalent planta seca

Com es fa servir Ergykid BenEstar Nutergia?

  • 3 – 6 anys : 5 ml al dia, al matí o la nit.
  • Més de 6 anys : 10 ml al dia, al matí o la nit.

*Agitar abans d'usar. Un cop obert, conservar al frigorífic i consumir abans d'1 mes.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda