Preu reduït! Ergykid Defens - Nutergia - 150 ml

Fabricante:

Nutergia Nutergia

Ergykid Defens - Nutergia - 150 ml

224839

Nou

Complement alimentari per a nens que combina plantes, vitamines, minerals i oligoelements marins per reforçar i recolzar el sistema immunològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,75€

IVA inclòs

15,00€ IVA inclòs

-15%

8,50 € / 100 ml

Més informació

Ergykid Defens Nutergia

Defensa natural pels més petits. Amb Ergykid Defens, enforteix el seu sistema immunològic i prepara'ls per enfrontar cada dia amb salut i vitalitat.

Què és Ergykid Defens Nutergia?

Ergykid Defens de Nutergia és un complement alimentari dissenyat específicament per enfortir i recolzar el sistema immunològic dels nens . Basat en una sinergia exclusiva i científicament desenvolupada, combina el poder de plantes selectes amb una dosi precisa de vitamines, minerals i oligoelements marins .

Aquest producte s'ha formulat pensant en les necessitats específiques dels nens, garantint que rebin els nutrients essencials per donar suport al sistema immunològic , especialment en temps on estan més exposats a gèrmens, com a l'escola o durant els canvis estacionals.

Les vitamines i minerals presents a Ergykid Defens ajuden a enfortir les defenses naturals del cos , mentre que els oligoelements marins ofereixen una sèrie de beneficis per a la salut, assegurant que els nens estiguin ben protegits i llestos per enfrontar els desafiaments diaris.

Amb Ergykid Defens, els pares poden sentir-se segurs que estan proporcionant als fills un reforç natural i efectiu per a la seva salut immunològica.

Ingredients:

Aigua filtrada, xarop d'atzavara* (Agave tequilana Weber), sucres de raïm** (Vitis Vinifera L.), extracte de baies de saüc** (Sambucus nigra L.), extracte d'erisimo** (Erysimum officinal) (Sisymbrium officinale (L.) Scop.), suc d'acerola ** en pols (Malpighia glabra L., maltodextrina, vitamina C), concentrat d'aigua de mar sense sodi, gluconats de zinc, manganès i coure, vitamina D3 (colecalciferol), conservant: sorbat de potassi; acidificant: àcid làctic; aroma natural sabor grosella. *Origen Mèxic. **Origen UE.

Composició:

Actius Per 20ml %IR* RN** 4-6 anys RN** 7-10 anys
Baies de saüc 10 g**
Erissim 500 mg**
Acerola 80 mg
Zinc 1,5 mg 15 27% 20%
Manganès 0,3 mg 15 30% 20%
Coure 0,15 mg 15 15% 15%
Vitamina C 24 mg 30 80% 53%
Vitamina D3 2,5 mcg 50 17% 17%

*RR (Ingestes de referència): corresponen a la quantitat en vitamines i minerals necessaris per a un adult mitjà. Serveixen de referència per a l'etiquetatge dels complements alimentaris. **RN(Referències Nutricionals): corresponen a valors per a una categoria determinada de la població. En aquest cas, es tenen en compte les necessitats dels infants. Nutergia ha triat utilitzar els RN per elaborar aquest producte. **Equivalent planta seca.

Com es fa servir Ergykid Defens Nutergia?

  • 3 – 6 anys : 5 ml al dia, 2 veces al dia, al matí i la nit.
  • Més de 6 anys : 10 ml al dia, 2 cops al dia, matí i nit.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda