Preu reduït! Phyto Junior 1 Relax - Intersa - 30 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Phyto Junior 1 Relax - Intersa - 30 ml

226396

Nou

Un complement relaxant i enfortidor del sistema nerviós per a nens, amb plantes, rovells i olis essencials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,96€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-20%

39,87 € / 100 ml

Més informació

Phyto Junior 1 Relax Intersa

Harmonia i tranquil·litat natural per als més petits amb Phyto Junior 1 Relax.

Què és Phyto Junior 1 Relax Intersa?

Phyto Junior 1 1 Relax d'Intersa és un complement alimentari especialment formulat per a nens, amb una barreja única d' extractes de plantes fresques, rovells i olis essencials destinats a promoure la relaxació i l'enfortiment del sistema nerviós i cerebral .

Entre els seus ingredients hi ha la civada , que millora el rendiment cognitiu sota estrès i facilita l'autocontrol ; la passiflora , que alleuja l'estrès i l'ansietat ; i el llúpol , que redueix l'excitabilitat i promou la calma . Aquest producte també incorpora macerats hidroglicerinats de rovells de til·ler, figuera i avellaner, oferint beneficis únics per al sistema nerviós dels nens , incloent l'alleujament de l'estrès, el suport a l'equilibri neurosensorial i la reducció de la densitat mental i la fatiga.

La sinergia d'olis essencials com la lavanda, camamilla romana, taronger amarg, flor de tarongina i taronger dolç, enriqueix la fórmula amb propietats que estimulen la producció de neurotransmissors associats a la relaxació i el benestar . A més, el seu contingut en magnesi i un concentrat de raïm vermell ecològic li atorga un sabor agradable sense la necessitat d'alcohol , fent de Phyto Junior 1 1 Relax una opció ideal per a la cura natural del benestar emocional i cognitiu dels nens.

Ingredients:

Extracte hidroglicerinat (HG) de llavor de civada (Avena sativa L.); glicerina vegetal E 422 (humectant); extracte HG de planta florida de passiflora (Passiflora incarnata L.); inulina d'atzavara (Agave salmiana Otto ex Salm-Dyck); extracte HG de flor de llúpol (Humulus lupulus L.); citrat de magnesi; concentrat de suc de raïm (Vitis vinifera L.); macerats glicerinats de rovells de til·ler (Tilia tomentosa Moench), figuera (Ficus carica L.) i avellaner (Corylus avellana L.); olis essencials (AEBBD*) de flor de lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), flor de camamilla romana (Chamaemelum nobile L.), fulles de taronger amarg o PGB (Citrus aurantium amara L.), flor de tarongina o neroli (Citrus aurantiu L.) i taronja-escorça [Citrus sinensis (L.) Osbeck]. *Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits.

Com es fa servir Phyto Junior 1 Relax Intersa?

Agitar abans d'usar. Prendre les gotes en funció del pes corporal i diluïdes al mig got d'aigua 1-3 vegades al dia. 10-12 kg: 4 gotes; 13-15 kg: 7 gotes; 16-24 kg: 10 gotes; 25-40 kg: 12 gotes. Conservació: conservar a recer de la humitat, la calor i la llum.

Presentació:

Envàs amb flascó comptagotes de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda