Preu reduït! Phyto Junior 2 Sleep - Intersa - 30 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Phyto Junior 2 Sleep - Intersa - 30 ml

226397

Nou

Complement infantil per a un somni tranquil i reparador, amb extractes de plantes, rovells i olis essencials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,96€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-20%

39,87 € / 100 ml

Més informació

Phyto Junior 2 Sleep Intersa

Dolços somnis i nits tranquil·les per als teus petits amb Phyto Junior 2 Sleep.

Què és Phyto Junior 2 Sleep Intersa?

Phyto Junior 2 Sleep d'Intersa és un complement alimentari dissenyat específicament per a nens, enfocat a promoure la relaxació i facilitar un somni reparador mitjançant una acurada selecció d'extractes de plantes fresques, rovells i olis essencials.

La combinació de melissa, rosella de Califòrnia, flor de tarongina i passiflora ofereix una potent ajuda natural per reduir la tensió, alleujar l'estrès i ansietat, i millorar significativament la qualitat del son . Aquests extractes han estat reconeguts per les seves propietats tranquil·litzants, que ajuden a agafar el son més ràpidament ia mantenir-lo durant tota la nit , reduint els despertars nocturns.

Els macerats hidroglicerinats de rovells de noguera, til·ler, figuera i avellaner complementen la fórmula aportant beneficis addicionals com la reducció d'espasmes i la relaxació de les somatitzacions del sistema nerviós a nivell digestiu , contribuint a una sensació de son profund i reparador.

La sinergia d'olis essencials de lavanda, mandarina, murta i marduix potencia l' efecte relaxant i sedant, facilitant un ambient propici per al son. A més, la inclusió de melatonina al complex i l'agradable sabor de raïm vermell ecològic , sense la presència d'alcohol , fan de Phyto Junior 2 Sleep una opció segura i efectiva per millorar els patrons de son dels més petits.

Ingredients:

Glicerina vegetal E 422 (humectant); extractes hidroglicerinats de fulles de melissa (Melissa officinalis L.), parts aèries de rosella de Califòrnia (Eschscholzia californica Cham.) i flor de tarongina (Citrus aurantium L.); inulina d'atzavara (Agave salmiana Otto ex Salm-Dyck); extracte hidroglicerinat de planta florida de passiflora (Passiflora incarnata L.); concentrat de suc de raïm (Vitis vinifera L.); macerats glicerinats de rovells de noguera (Juglans regia L.), til·ler (Tilia tomentosa Moench.), figuera (Ficus carica L.) i avellaner (Corylus avellana L.); olis essencials (AEBBD*) de flor de lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), escorça de mandarina (Citrus reticulata Blanc), branques de murta (Myrtus communis L.) i planta en flor de marduix (Origanum majorana L.); melatonina. *Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits.

Com es fa servir Phyto Junior 2 Sleep?

Agitar abans d'usar. Prendre les gotes en funció del pes corporal i diluïdes al mig got d'aigua, abans de ficar-se al llit. 10-12 kg: 4 gotes; 13-15 kg: 7 gotes; 16-24 kg: 10 gotes; 25-40 kg: 12 gotes.

Conservació: conservar a recer de la humitat, la calor i la llum.

Presentació:

Envàs amb flascó comptagotes de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda