Preu reduït! Phyto Junior 3 Digest Bio - Intersa - 30 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Phyto Junior 3 Digest Bio - Intersa - 30 ml

226398

Nou

Suport digestiu natural per a nens amb extractes de plantes, rovells i olis essencials BIO.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,96€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-20%

39,87 € / 100 ml

Més informació

Phyto Junior 3 Digest Bio Intersa

Digestió suau i natural per als petits amb Phyto Junior 3 Digest Bio.

Què és Phyto Junior 3 Digest Bio Intersa?

Phyto Junior 3 Digest Bio d'Intersa és un complement alimentari dissenyat per millorar la salut digestiva dels més joves , formulat amb una barreja exclusiva d'extractes de plantes fresques, rovells i olis essencials, tots seleccionats per les seves reconegudes propietats digestives, carminatives, antiespasmòdiques, protectores i suavitzants .

Aquest producte incorpora llavors d'anís i fonoll, conegudes per facilitar la digestió i alleujar els espasmes ; camamilla , que aporta beneficis antiinflamatoris i antisèptics ; i arrel de malví , els mucílags dels quals protegeixen i reparen la mucosa digestiva . Els macerats hidroglicerinats de rovells de figuera, til·ler i noguera complementen la fórmula, afavorint el procés digestiu, millorant la flora intestinal i oferint un efecte antiinflamatori.

La sinergia d' olis essencials BIO de mandarina, camamilla romana, fonoll i marduix potencia els efectes carminatius i antiespasmòdics, facilitant una digestió més còmoda i eficient . A més, l'agradable sabor de raïm vermell ecològic i l'absència d'alcohol fan de Phyto Junior 3 Digest Bio una opció segura i efectiva per al benestar digestiu infantil.

Ingredients:

Extracte hidroglicerinat (HG) de fruit d'anís* (Pimpinella anisum L.); glicerina vegetal* E 422 (humectant); extractes HG de llavors de fonoll* (Foeniculum vulgare Mill.), flors de camamilla* (Matricària chamomilla L.) i arrel de malví* (Althaea officinalis L.); inulina d'atzavara* (Agave salmiana Otto ex Salm-Dyck); concentrat de suc de raïm* (Vitis vinifera L.); macerats glicerinats de rovells de figuera* (Ficus carica L.), til·ler* (Tilia tomentosa Moench) i noguera* (Juglans regia L.); olis essencials (AEBBD**) d'escorça de mandarina* BIO (Citrus reticulata Blanc), camamilla* BIO (Chamaemelum nobile L.), llavor de fonoll* BIO (Foeniculum vulgare Mill.) i flor de marduix* BIO (Origanum majorana L .). *Ingredient procedent de l'Agricultura Ecològica. **Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits.

Com es fa servir Phyto Junior 3 Digest Bio Intersa?

Agitar abans d'usar. Prendre les gotes en funció del pes corporal i diluïdes al mig got d'aigua, després dels àpats o en el moment en què apareix el dolor gàstric o intestinal. 10-12 kg: 4 gotes; 13-15 kg: 7 gotes; 16-24 kg: 10 gotes; 25-40 kg: 12 gotes.

Conservació: conservar a recer de la humitat, la calor i la llum.

Presentació:

Envàs amb flascó comptagotes de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda