Preu reduït! Phyto Junior 4 Intellect Bio - Intersa - 30 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Phyto Junior 4 Intellect Bio - Intersa - 30 ml

226399

Nou

Fórmula avançada per al desenvolupament cognitiu i la salut neuronal dels nens, amb extractes de plantes i olis essencials BIO.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,96€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-20%

39,87 € / 100 ml

Més informació

Phyto Junior 4 Intellect Bio Intersa

Potencia la ment jove amb Phyto Junior 4 Intellect Bio.

Què és Phyto Junior 4 Intellect Bio Intersa?

Phyto Junior 4 Intellect Bio d'Intersa és un complement alimentari dissenyat per donar suport a la salut neuronal i optimitzar els processos cognitius en els nens . Aquest producte es distingeix per la seva combinació d'extractes de plantes fresques com hibisc, centella asiàtica, regalèssia, menta piperita i Rhodiola , tots reconeguts per les seves propietats nootròpiques que afavoreixen la comprensió, l'aprenentatge, la memòria i el llenguatge . L'hibisc contribueix a millorar els processos cognitius , la centella asiàtica és valorada pels seus efectes antioxidants i neuroprotectors , i la menta piperita millora el rendiment cognitiu i redueix la fatiga mental . La regalèssia i Rhodiola ofereixen beneficis antiinflamatoris, antioxidants i milloren la funció d'aprenentatge i memòria .

Els macerats hidroglicerinats de brots de romaní, rovells d'avellaner i pomera silvestre potencien els processos cognitius, redueixen la por, l'ansietat i alleugen cefalees i migranyes . L'avellaner, en particular, actua com a equilibrant nerviós, ajudant en situacions de nerviosisme i fatiga. La sinergia d'olis essencials de romaní, menta i llimona BIO millora el rendiment intel·lectual, concentració i estat d'alerta gràcies als seus efectes sobre el còrtex prefrontal . Aquest complex sense alcohol, enriquit amb un concentrat de raïm vermell ecològic, ofereix un sabor agradable i representa una solució integral per al suport cognitiu infantil.

Ingredients:

Glicerina vegetal* E 422 (humectant); extractes hidroglicerinats de flors d'hibisc* (Hibiscus syriacus L.), fulles de centella asiàtica* (Centella asiàtica L.), arrel de regalèssia* (Glycyrrhiza glabra L.), fulles de menta* (Mentha piperita L.) i arrel de Rhodiola* (Rhodiola rosea L.); inulina d'atzavara* (Agave salmiana Otto ex Salm-Dyck); concentrat de suc de raïm* (Vitis vinifera L.); macerats glicerinats de rovells de pomera silvestre* (Malus sylvestris L.), brots de romaní* (Rosmarinus officinalis L.) i avellaner* (Corylus avellana L.); olis essencials (AEBBD**) de planta en flor de romaní* BIO (Rosmarinus officinalis L.), fulles de menta* BIO (Mentha piperita L.) i escorça de llimona* BIO (Citrus limonum L.). *Ingredient procedent de l'Agricultura Ecològica. **Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits.

Com es fa servir Phyto Junior 4 Intellect Bio Intersa?

Agitar abans d'usar. Prendre les gotes en funció del pes corporal i diluïdes al mig got d'aigua amb l'esmorzar i/o el berenar. 10-12 kg: 4 gotes; 13-15 kg: 7 gotes; 16-24 kg: 10 gotes; 25-40 kg: 12 gotes.

Conservació: conservar a recer de la humitat, la calor i la llum.

Presentació:

Envàs amb flascó comptagotes de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda