Preu reduït! Vitamoles Multivitamínic Nens - Drasanvi - 60 gominoles

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Vitamoles Multivitamínic Nens - Drasanvi - 60 gominoles

217784

Nou

Vitamoles Multivitamínic Nens Drasanvi, gominoles amb vitamines i minerals per a energia, protecció cel·lular i reducció de fatiga. Sabor cirera.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,87€

IVA inclòs

11,75€ IVA inclòs

-16%

0,16 € / ud

Més informació

Vitamoles Multivitamínic Nens Drasanvi

Nutrició Divertida i Completa per als Petits amb Vitamoles.

Què és Vitamoles Multivitamínic Nens Drasanvi?

Vitamoles Multivitamínic per a Nens de Drasanvi és un complement nutricional dissenyat especialment per al públic infantil, presentat en una forma divertida i saborosa de gominoles .

Aquestes llaminadures saludables combinen vitamines i minerals essencials per garantir un rendiment òptim en la vida diària dels nens . La Vitamina C i la Vitamina B12 en la composició contribueixen al metabolisme energètic normal, assegurant que els nens tinguin l'energia necessària per a les seves activitats diàries. La Vitamina E i la Vitamina D3 ajuden a protegir les cèl·lules del dany oxidatiu, mentre que les Vitamines B3, B5 i B6 són crucials per reduir el cansament i la fatiga.

Aquest producte és ideal per a nens que necessitin un impuls extra de vitamines i minerals a la seva dieta , oferint un suport nutricional complet d'una manera atractiva i fàcil de consumir.

Ingredients:

Edulcorant(Maltitol), Aigua , Edulcorant(Sorbitol), Gelificant(Gelatina), Mix de vitamines i minerals(Acetat de retinol (vitamina A), Ergocalciferol (vitamina D), Acetat de d-alfa-tocoferol (vitamina E), Àcid L-ascòrbic (vitamina C), HCl Piridoxina (vitamina B6), Cianocobalamina (vitamina B12), Àcid pteroilmonoglutàmic (àcid fòlic), D-Biotina (Biotina), D-pantotenatocàlcic (àcid pantotènic), Maltodextrina, Glucon ) i Selenit sòdic (Seleni))150 mg, Acidulant(Àcid cítric), Aroma(Aroma de cirera), Colorant (Concentrat de remolatxa vermella i pastanaga negra).

Com es fa servir Vitamoles Multivitamínic Nens Drasanvi?

Prendre 2 gominoles en qualsevol moment del dia

Dosi diària recomanada: 2 gominoles.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles de 2,5 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda