Preu reduït! PhytoRelief® Kids Solution - Phytoadvance - 100 ml

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

PhytoRelief® Kids Solution - Phytoadvance - 100 ml

224990

Nou

PhytoRelief® Kids Solution proporciona una combinació de fitoextractes per mantenir les vies respiratòries dels nens en òptimes condicions, donant suport al benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,46€

IVA inclòs

9,95€ IVA inclòs

-15%

8,46 € / 100 ml

Més informació

PhytoRelief® Kids Solution Phytoadvance

Cura natural per a petits pulmons, grans aventures. Sabor cirera.

Què és PhytoRelief® Kids Solution Phytoadvance?

PhytoRelief® Kids Solution de Phytoadvance és una solució especialitzada per a nens, formulada amb una acurada selecció de fitoextractes naturals, incloent Cúrcuma, Granada, Gingebre, Til·ler, Malví i Farigola .

Aquests ingredients, coneguts per les seves propietats beneficioses , treballen junts per ajudar a mantenir un nivell adequat de mucositats a les vies respiratòries dels més petits . Aquesta fórmula no només afavoreix una respiració més lliure i còmoda, sinó que també dóna suport al benestar general dels nens , donant-los la confiança per jugar, aprendre i créixer en plenitud. És l'opció natural perfecta per a pares que busquen tenir cura de la salut respiratòria dels fills.

Ingredients:

(per dosi diària - 2x5 ml): aigua; agent de càrrega (sorbítol); Mel BIO*; extracte sec de Til·ler (Tilia cordata, flor) equivalent a 2000 mg de planta; extracte sec de Farigola (Thymus vulgaris, parts aèries) equivalent a 1500 mg de planta: extracte sec de Malví (Althaea officinalis, arrel) equivalent a 750 mg de planta; extracte sec de Cúrcuma (Cúrcuma longo, rizoma) equivalent a 125 mg de planta i contenint 10 mg de curcumina; aroma: extracte sec de Granada (Púnica granatum. pell i llavors) equivalent a 30 mg de planta: espessidor (goma xantana): conservants (benzoat de sodi, sorbat de potassi): corrector d'acidesa (àcid cítric); extracte sec de Gingebre (Zingiber ofticitwk* arrel' equivalent a 25 mg de planta.

Com es fa servir PhytoRelief® Kids Solution Phytoadvance?

Nens entre 4-12 anys s'aconsella la presa de 5 ml, dues vegades al dia (matí i nit), sent la darrera presa abans de ficar-se al llit, durant 6 dies.

Agitar bé abans de fer servir.

Conté un cacet dosificador. Després del seu ús, tancar bé el flascó i rentar acuradament el caçó dosificador.

Un cop obert, utilitzar el producte d'aquí a 60 dies.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda