Preu reduït! U-cubes Vitamina C per a Nens - Solgar - 90 gominoles

Fabricante:

Solgar Solgar

U-cubes Vitamina C per a Nens - Solgar - 90 gominoles

225066

Nou

Gominoles amb vitamina C en sabors de maduixa i taronja. Ideals per a nens més grans de 3 anys, sense gluten i aptes per a vegans en un envàs 100% reciclable.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

16,66€

IVA inclòs

18,51€ IVA inclòs

-10%

0,19 € / ud

Més informació

U-cubes Vitamina C per a Nens Solgar

Nutrició deliciosa a cada gominola: El reforç vitamínic que els teus petits adoraran!

Què és U-cubes Vitamina C per a Nens Solgar?

U-Cubes™ Vitamina C de Solgar® és la solució ideal per a les demandes nutricionals dels nens . Dissenyats específicament per als més joves, aquestes gominoles proporcionen vitamina C en deliciosos sabors de maduixa i taronja , creant una experiència nutritiva i saborosa.

Presentat en un envàs 100% reciclable, aquest producte destaca el compromís no només amb la salut sinó també amb el medi ambient. Apte per a nens més grans de 3 anys, U-Cubes™ és lliure de gluten i adequat per a vegans i vegetarians, garantint que la majoria dels petits puguin gaudir dels seus beneficis. Cada gominola és el resultat de l'extens coneixement i rigor de Solgar®, assegurant que es compleixen els més alts estàndards de qualitat i seguretat. Ja sigui presos sols o juntament amb altres productes de la gamma U-Cubes™, aquestes gominoles representen una elecció excel·lent per a pares que busquen una forma deliciosa i efectiva de proporcionar vitamina C als seus fills.

Ingredients:

Xarop de glucosa; Sacarosa; Vitamina C (àcid L-ascòrbic); Agent gelificant: pectina; Regulador d'acidesa: citrat trisòdic; Colorants: concentrat de pastanaga, concentrat de pebre vermell, concentrat de grosella negra; Aromes: maduixa, taronja.

Com es fa servir U-cubes Vitamina C per a Nens Solgar?

Per a nens de 3 a 5 anys, dues (2) gominoles al dia; per a nens a partir de 6 anys, quatre (4) gominoles al dia; preferentment amb els menjars.

No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 90 gominoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda