Preu reduït! Multivitamínic Adults - Nature's Bounty - 60 gummies

Multivitamínic Adults - Nature's Bounty - 60 gummies

225016

Nou

Gominoles sabor taronja i gerds és una solució diària per donar suport a la teva energia, immunitat, vitalitat i la salut de la teva pell i cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,25€

IVA inclòs

14,15€ IVA inclòs

-13%

0,20 € / ud

Més informació

Multivitamínic Adults Nature's Bounty

Salut i vitalitat a cada mossegada! Gaudeix del sabor i els beneficis de les gominoles multivitamíniques de Nature's Bounty.

Què és Multivitamínic Adults Nature's Bounty?

El Multivitamínic per a Adults de Nature's Bounty és una solució completa per a aquells que busquen recolzar el seu benestar diari a través d'una barreja equilibrada de vitamines essencials . Presentat en gominoles amb sabors deliciosos de taronja i gerds , no només fan que el consum diari de vitamines sigui una experiència agradable, sinó que també garanteixen que estiguis obtenint tots els nutrients que necessites.

Dins les vitamines que componen aquesta fórmula, trobem les vitamines A, C, D, E i un conjunt de vitamines del complex B . Aquestes han estat seleccionades acuradament per la seva contribució al manteniment dels nivells denergia, enfortiment del sistema immunitari i promoció de la salut de la pell i el cabell .

Un dels grans avantatges d'aquest multivitamínic és el focus en el suport al metabolisme energètic, gràcies a la biotina, la vitamina B6 i la vitamina B12. A més, la biotina juga un paper crucial en la salut del cabell i la pell, mentre que la vitamina C i D se centren a enfortir i mantenir un sistema immunològic saludable. Finalment, però no menys important, aquells que busquen reduir el cansament i la fatiga trobaran aliats a la vitamina C, B6 i B12.

Ingredients:

Edulcorants (xarop de maltitol, sucralosa), agent gelificant (midó de patata modificat), vitamina C (àcid ascòrbic), vitamina E (acetat de DL--tocoferil), niacina (nicotinamida), potenciador del sabor (àcid cítric), colorants naturals (pastanaga, grosella negra, pebre vermell), aromes (taronja, gerds), agents de recobriment (olis vegetals, cera de carnauba), vitamina A (palmitat de retinil), vitamina D (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) , àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic ), vitamina B12 (cianocobalamina), biotina (D-biotina).

Informació nutricional (per 2 gominoles):

Per dosi diària recomanada (2 gominoles): %VRN*
Vitamina A 400 µg RE 50
Vitamina D 10 µg 200
Vitamina E 12 mg a-TE 100
Biotina 50 µg 100
Àcid Fòlic 200 µg 100
Niacina 16 mg NE 100
Vitamina B12 2,5 µg 100
Vitamina B6 1,4 mg 100
Vitamina C 60 mg 75

*VRN= Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Multivitamínic Adults Nature's Bounty?

Per a adults, prendre dues (2) gominoles al dia, preferiblement juntament amb un dinar.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles/gummies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda