Condicionador Hidroqueratina Sòlid - Néctar V.A. Cosmética - 65 grams

226625

Nou

Condicionador Hidroqueratina Sòlid Nèctar VA Cosmètica: Nutrició profunda amb Cacau i Sèsam per a cabell suau i sedós, apte per a mètode curly, dura 4-5 mesos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,00€

IVA inclòs
18,46 € / 100 g

Més informació

Condicionador Hidroqueratina Sòlid Nèctar VA Cosmètica

Nodreix, regenera, i estima el teu cabell naturalment amb Néctar VA Cosmètica.

Què és Condicionador Hidroqueratina Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

El Condicionador Hidroqueratina Sòlid Nèctar VA Cosmètica és una innovació en la cura del cabell, especialment formulat amb ingredients naturals com el Cacau i el Sèsam per oferir una nutrició profunda, deixant el cabell suau i sedós .

Aquest producte destaca pel seu poder nutritiu, condicionador, regenerador i reconstituent , convertint-se en l'aliat perfecte per a aquells que busquen mantenir un cabell saludable i ben cuidat.

La seva sòlida presentació de 65 grams garanteix una durada de 60-70 usos , depenent de la densitat i longitud del cabell, cosa que es tradueix en una durabilitat de 4-5 mesos amb un ús cada tres dies.

A més, és completament apte per als que segueixen el mètode curly hair, respectant i potenciant la bellesa natural dels rissos . Amb el compromís cap al medi ambient, aquest condicionador sòlid redueix l'ús de plàstic i promou una rutina de bellesa més sostenible. L'Acondicionador Hidroqueratina Sòlid de Nèctar VA Cosmètica no només té cura del teu cabell, sinó també del planeta.

Ingredients:

Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Theobroma Cacau Seed Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Lecithin, Aqua, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Citrus Sinensis Peel Oil il, Curcuma Longa Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol.

Com es fa servir Condicionador Hidroqueratina Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

  • Humiteja i frega la pastilla de condicionador sòlid amb les mans per donar-li calor, desfer-la i formar una emulsió a la mà.
  • Aplica-la amb els cabells humits de mitjans a puntes, ja sigui amb les teves mans o directament amb la pastilla. Aclareix el cabell amb aigua tèbia per retirar l'excés de condicionador o no ho aclareixis per obtenir un acabat de cabell arrissat amb el ris molt definit.

Evita que el condicionador entri en contacte amb els ulls.

Conservació:

Assequeu completament la pastilla després d'usar, preferiblement en una sabonera en ambient sec per a millor conservació. Evitar que romangui humida per prevenir desgast prematur i microorganismes, atès que no conté conservants.

Durabilitat:

Una pastilla de 65 grams dura 60-70 usos, variant per densitat i llarg dels cabells. Rentar cada 3 dies, dura 4-5 mesos.

Presentació:

Envàs de 65 grams.

Brand

Innovació i Compromís Ambiental


Néctar V.A. Cosmètica fusiona ciència i naturalesa per oferir cosmètics efectius i respectuosos amb el medi ambient. Amb una base en la preocupació per l'impacte de la cosmètica convencional, es elaboren productes naturals, biodegradables, vegans i sense proves en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda