Preu reduït! Condicionador Oliver i Verbasco Bio - Ynsadiet - 250 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Condicionador Oliver i Verbasco Bio - Ynsadiet - 250 ml

226165

Nou

Enforteix, aporta brillantor i suavitza amb extractes d'olivera, gordolobo, llinosa i jojoba.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,32€

IVA inclòs

14,15€ IVA inclòs

-20%

4,53 € / 100 ml

Més informació

Condicionador Oliver i Verbasco Bio Ynsadiet

Revela la brillantor natural del teu cabell amb Olivera i Verbasco - Nutrició i lluminositat.

Què és Condicionador Olivo i Verbasco Bio Ynsadiet?

L'Acondicionador d'Olivera i Verbasco (gordolob) de Bio Ynsadiet és una fórmula innovadora dissenyada per embellir i nodrir el cabell des de l'arrel fins a les puntes . Aquest producte combina els beneficis de l'extracte orgànic de fulles d'olivera, conegut per la seva capacitat per enfortir els cabells i contrarestar la seva debilitat, amb les propietats de l'extracte de flors de gros, que aporta una brillantor excepcional i millora la lluminositat dels cabells .

A més, la inclusió d'oli de llinosa i oli de jojoba enriqueix els cabells amb suavitat i manejabilitat, facilitant el pentinat i deixant una sensació de lleugeresa i frescor .

Ideal per a tot tipus de cabell , aquest condicionador és un aliat perfecte per als que busquen una solució natural per realçar la bellesa natural dels seus cabells, assegurant resultats visibles de suavitat i brillantor.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Linum usitatissimum seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Zea mays germ oil, Hydrolyzed verbascum thapsus flower, Beta-carotene, Olea europaea leaf extract (*), Isoamyl laurate, Sodium myristoyl sarcosinate, Panthenol, Tocopheryl acetat, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic acid, Sodium chloride, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Tocopherol.

(*) d'agricoltura ecològica.

Com es fa servir Condicionador Olivo i Verbasco Bio Ynsadiet?

Aplicar el producte sobre el cabell humit, fer massatges suaument amb moviments circulars per tot el cap i deixar actuar durant un parell de minuts, després esbandir bé amb aigua. Eviteu el contacte amb els ulls i en cas de produir-se esbandida immediatament amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda