Preu reduït! Condicionar i Protector Tèrmic Capil·lar - Mimesis Sensations - Herbora - 250 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Condicionar i Protector Tèrmic Capil·lar - Mimesis Sensations - Herbora - 250 ml

218163

Nou

Protegeix de la calor del sol, la planxa i l'assecador. Manté els cabells hidratats i evita la deshidratació. Per a tot tipus de cabells. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,58€

IVA inclòs

17,15€ IVA inclòs

-15%

5,83 € / 100 ml

Més informació

Condicionar i Protector Tèrmic Capil·lar

Facilita el pentinat i el protegeix fins a 230ºC evitant la deshidratació.

Què és el Condicionar i Protector Tèrmic Capil·lar?

És un condicionador amb protecció tèrmica que protegeix de la calor del sol, la planxa i l'assecador.

El condicionador i protector tèrmic capil·lar de Mimesis Sensations és una fórmula dissenyada per actuar com a condicionador del cabell, termoprotector capil·lar i suavitzant.

Una triple acció que manté els cabells hidratats i els protegeix de la calor del sol, de la planxa i l'assecador, oferint una protecció tèrmica fins a 230ºC evitant la deshidratació dels cabells.

A més, facilita el pentinat evitant trencaments i embolics. Per a tot tipus de cabells, inclosos els tenyits o amb metxes .

Conté àloe vera, glicerina, actiu hidratant amb proteïnes i aminoàcids compost per pantenol, hidroxiprolina, prolina i àcid hialurònic, inulina, extracte de gerds, gingebre i àcid fític.

Ingredients:

Aloe vera 57,5%, glicerina 0,55%, actiu hidratant amb proteïnes i aminoàcids compost per pantenol 0,1%, hidroxiprolina 0,1%, prolina 0,1% i àcid hialurònic 0,1%, inulina 0,55 %, extracte de gerds 0,1%, gingebre 0,1% i àcid fític 0,1%.

El 97% d'ingredients naturals, amb un 21% mínim d'ingredients certificats ecològics ACENE BIO segueix els estàndards de COSMOS ORGANIC.

INCI:

Aloe barbadensis leaf juice*, aqua, propanediol, inulin, sodium pca, panthenol, hydroxyproline, l-proline, sodium hyaluronate, rubus idaeus fruit extract*, zingiber officinale root extract*, xanthan gum, glycerin, phyticacid sorbat, sodium benzoate,
parfum.

*ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Condicionar i Protector Tèrmic Capil·lar?

Aplica l'esprai sobre els cabells secs o humits de mitjans a puntes, polvoritzant a 20 o 30 cm, abans d'utilitzar l'assecador o qualsevol utensili que sotmeti els cabells a altes temperatures, com planxes o tenalles.

Per repartir millor el producte, es recomana raspallar els cabells amb una pinta de truges amples.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda