Preu reduït! poder Taronja - Biform - 500 ml

Fabricante:

Biform Biform

poder Taronja - Biform - 500 ml

215139

Nou

Complement alimentari a base d'una fusió única de 32 extractes de fruites, verdures i plantes amb propietats complementàries per aconseguir la doble acció d'aprimar i ventre pla. En envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,64€

IVA inclòs

24,85€ IVA inclòs

-20%

3,93 € / 100 ml

Més informació

poder Taronja

Complement alimentari que ajuda amb la purificació i eliminació de líquids.

Què és el Poder Taronja?

Complement alimentari a base d'una fusió única de 32 extractes de fruites, verdures i plantes amb propietats complementàries per aconseguir la doble acció d'aprimar i tenir el ventre pla.

Ajuda a:

  • Adelgzar: amb nou de cola que contribueix a aprimar i te de java que facilita la pèrdua de pes al costat de mesures dietètiques.
  • Ventre pla: amb fonoll que ajuda a reduir la inflor abdominal.
  • Cremar greixos: amb nou de cola que contribueix a cremar greixos i Coleus forskohlii que ajuda a regular i disminuir l'acumulació de greix
  • Eliminació hepàtica de greixos: amb cúrcuma que facilita l'eliminació hepàtica de greixos.
  • Confort digestiu: amb cúrcuma que ajuda a una millor digestió i a el confort digestiu i amb gingebre que pot contribuir a l'manteniment de l'benestar gastrointestinal.

Ingredients:

Aigua, concentrat de poma (13,6 g), xarop d'auró, concentrat de 22 fruites i verdures (240 mg) (te verd, raïm blanc i vermella, nabius, pastanaga, aranja, papaia, pinya, maduixes, poma, albercoc , cirera, taronja vermella, bròquil, col, ceba, all, tomàquet, groseller negre, espàrrecs, cogombre i olivera) (sulfits), suc de llimona en pols, espessidor: goma guar, extracte sec de te de Java (Orthosiphon stamineus L . fulls): 152 mg, extracte sec de nou de cola (Cola nitida L. llavors): 152 mg, extracte sec de fonoll (Foeniculum vulgare, Mill. fruits): 100 mg, estabilitzant: fibra de acàcia, extracte sec de Cole (Coleus forskohlii (Willd.) Briq., arrel): 76 mg, conservador: sorbat potàssic, extracte sec de cúrcuma (Curcuma longa L., rizoma): 70 mg, aroma natural de llimona, àloe vera gel, extracte sec de gingebre (Zingiber officinalis Rosc, rizoma): 20 mg, riboflavina: 0,7 mg (50% VRN *).

* VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren el Poder Taronja?

Prendre 40 ml de producte a el dia, en una sola presa o repartits en dues preses: 20 ml a mig matí i 20 ml a mitja tarda. Es recomana prendre dissolt en un got d'aigua o infusió.

També es pot prendre sol o en un suc o batut verd.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda