Preu reduït! Sline Control Keto Burner - Sakai - 90 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Sline Control Keto Burner - Sakai - 90 càpsules

223837

Nou

Complement alimentari que optimitza el metabolisme i recolza la teva dieta cetogènica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,91€

IVA inclòs

18,15€ IVA inclòs

-6%

0,19 € / ud

Més informació

Sline Control Keto Burner Sakai

L'impuls perfecte per al teu metabolisme i el teu suport cetogènic.

Què és Sline Control Keto Burner Sakai?

Sline Control Keto Burner és un complement alimentari avançat, dissenyat per optimitzar el metabolisme i donar suport a la teva dieta cetogènica. Aquest complement conté una barreja exclusiva de L-Carnitina, extractes de Te verd, Gerds i Pebre negre, i vitamina B6.

La L-Carnitina és un aminoàcid que juga un paper crucial en el transport d'àcids grassos a les cèl·lules per produir energia . El Te verd és conegut per les seves propietats antioxidants i la seva capacitat per recolzar el metabolisme . Els extractes de gerds són una font de cetones naturals , i el pebre negre és conegut per les seves propietats termogèniques que ajuden a augmentar el metabolisme.

La vitamina B6 , un nutrient essencial, contribueix al metabolisme energètic normal , ajudant el cos a convertir els aliments en energia de manera més eficient. Això és especialment beneficiós per a les persones que segueixen una dieta cetogènica, ja que necessiten optimitzar la manera com el seu cos utilitza els greixos com a font d'energia.

Sline Control Keto Burner és ideal per a les persones que volen potenciar el seu metabolisme energètic, activar el seu metabolisme i com a suport a la seva dieta cetogènica.

Ingredients:

L-Carnitina L-tartrat, envoltant càpsula: cel·lulosa; ÉS Te Verd (Te verd fulles, diòxid de silici), ÉS Gerds (Frambuesa fruit), antiaglomerants: cel·lulosa, calci fosfat; ÉS Pebre negre (Pebre negre fruit), antiaglomerant: estearat de magnesi; piridoxina clorhidrat.

ÉS= Extracte Sec.

Per dosi diària recomanada 2/4 càpsules:

500/1000 mg L-Carnitina L-Tartrat, 100/200 mg ES Gerds (Rubus ideaus), 130/260 mg ES Te verd (Camellia sinensis) titulat al 30% en EGCG (epigalocatequina galat) i 60% en catequinas. /31.5 mg ES Pebre negre (Piper nigrum) titulat al 95% en piperina, 0.7/1.4 mg vitamina B6 (50%/100% VRN*). 1/2 càpsules aporten 39/78 mg EGCG, 78/156 mg catequines, 15/30 mg piperina.

*VRN= Valors de Referència de Nutrients

Com es fa servir Sline Control Keto Burner Sakai?

Es recomana prendre de 2 a 4 càpsules al dia amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda