Preu reduït! Sline Control AbdoDren - Sakai - 60 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Sline Control AbdoDren - Sakai - 60 càpsules

223836

Nou

Complement alimentari 2 a 1 que ajuda a modelar la figura i eliminar l'excés de líquids.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,90€

IVA inclòs

21,00€ IVA inclòs

-10%

0,32 € / ud

Més informació

Sline Control AbdoDren Sakai

El suport nutricional que necessites per redissenyar la teva figura.

Què és Sline Control AbdoDren Sakai?

Sline Control AbdoDren és un complement alimentari 2 en 1 que combina el poder de la nutrició i la botànica per ajudar-te a modelar la teva figura i eliminar l'excés de líquids . Compost per una combinació única d'Igob 131™ (extracte registrat de Mango africà) i Picolinato de Crom a les càpsules Abdo, juntament amb una barreja potent d'extractes de Zarzaparrilla, Cua de cavall, Ortosifó, Dent de Lleó i Fonoll a les càpsules Dren .

El crom , un mineral essencial, contribueix al metabolisme normal dels macronutrients, ajudant el cos a processar els carbohidrats, greixos i proteïnes de manera eficient. El mànec africà és conegut per la seva capacitat per ajudar al control de pes i en la reducció del greix abdominal.

Les càpsules Dren contenen una selecció d' herbes diürètiques i depuratives . La sarsaparrilla és coneguda per les seves propietats depuratives i diürètiques, igual que l'ortosifó i la cua de cavall. La dent de lleó i el fonoll també ajuden a eliminar l'excés de líquids ia depurar l'organisme.

Ideal per a persones que estan seguint una dieta hipocalòrica, aquells que volen controlar la zona abdominal i aquells que busquen eliminar l'excés de líquids.

Ingredients:

Càpsules Abdo (beix): Extracte registrat de Mango africà (Igob 131™); antiaglomerant: cel·lulosa; envoltant càpsula: hidroxipropilmetilcel·lulosa; antiaglomerants: calci fosfat, estearat de magnesi; picolinat de Crom. Càpsules Dren (verds): ES Sarsaparrilla (Sarsaparrilla rizoma), ES Cua de cavall (Cua de cavall parts aèries, maltodextrina, diòxid de silici), ES Ortosifó (Ortosifó fulla, maltodextrina), envoltant càpsula: hidró: clorofil·la; ÉS Fonoll (Finoll fruit, maltodextrina), ÉS Dent de Lleó (Dent de lleó herba), antiaglomerantes: cel·lulosa, calci fosfat, estearat de magnesi.

ÉS= Extracte Sec *VRN= Valors de Referència de Nutrients.

Per dosi diària recomanada 2 càpsules Abdo (beix) i 1 càpsula Dren (verd):

2 càpsules Abdo (beix): 600mg Igob 131™ extracte registrat de Mango africà (Irvingia gabonensis), 0.334mg picolinat de Crom. 2 càpsules aporten 240 mg de polifenols totals i 40 μg de Crom (100% VRN*). 1 càpsula Dren (verd): 200mg ES Sarsaparrilla (Smilax officinalis), 150mg ES Cua de cavall (Equisetum arvense) titulat a l'1% en silici, 150mg ES Ortosifó (Ortosiphon stamineus) titulat al 0. Foeniculum vulgare), 50mg ÉS Dent de lleó (Taraxacum officinale). 1 càpsula aporta 1,5mg de silici; 1,125 mg d'àcid rosmarínic.

Com es fa servir Sline Control AbdoDren Sakai?

Es recomana prendre 2 càpsules Abdo (color beix), 1 al matí i 1 a la nit, i 1 càpsula Dren (color verd) al matí, ingerides amb un got d'aigua (llevat de prescripció diversa).

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda