Preu reduït! Sline Control Saci-Diet Plus - Sakai - 60 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Sline Control Saci-Diet Plus - Sakai - 60 càpsules

223839

Nou

Complement alimentari que ajuda a controlar la pica-pica i mantenir una dieta saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,25€

IVA inclòs

12,50€ IVA inclòs

-10%

0,19 € / ud

Més informació

Sline Control Saci-Diet Plus Sakai

El teu aliat perfecte per controlar la pica-pica i mantenir una dieta saludable.

Què és Sline Control Saci-Diet Plus Sakai?

Sline Control Saci-Diet Plus és un complement alimentari acuradament formulat per ajudar-te a controlar el pica-pica i mantenir una dieta saludable . Aquest producte es basa en una barreja única d'ingredients naturals que treballen junts per ajudar a controlar la gana i equilibrar els nivells de sucre a la sang.

La fórmula de Saci-Diet Plus inclou Glucomanano de Konjac , una fibra soluble que ajuda a reduir la gana ia sentir-te saciat ; Inulina obtinguda de la Xicoira, que actua com a prebiòtic afavorint una microbiota intestinal saludable ; Proteïna aïllada de Pèsol, una font de proteïnes d'alta qualitat que contribueix a la sensació de sacietat ; Melisa, que ajuda a alleujar la tensió i afavoreix la relaxació, i Picolinato de Crom, que contribueix a mantenir nivells normals de glucosa a la sang, ajudant a controlar els desitjos de dolços.

Ideal per a persones que volen controlar la gana i mantenir nivells saludables de glucosa a la sang, Sline Control Saci-Diet Plus és l'ajuda "plus" perfecta per als teus objectius de dieta i estil de vida saludable.

Ingredients:

Glucomanà de Konjak (Glucomanà rizoma); envoltant càpsula: hipromelosa; inulina de xicoira (Xicoira arrel); antiaglomerant: cel·lulosa; proteïna de pèsol, ES Melissa (Melisa fulles, maltodextrina, sílice), picolinato de crom.

ÉS= Extracte Sec.

Per dosi diària 2/4 càpsules:

600/1200mg Glucomanà de Konjak (Amorphophalus konjak), 200/400mg Inulina d'Achicoria, 160/320mg Proteïna aïllada de Pèsol, 64/128mg ES Melissa (Melissa officinalis) titulat al 1/1. mg Picolinat de Crom . 2/4 càpsules aporten 0,8/1,65g fibra alimentària, 7,7/15,4mg àcid rosmarínic, 20/40μg crom (50/100% VRN*).

Com es fa servir Sline Control Saci-Diet Plus Sakai?

Es recomana prendre de 2 a 4 càpsules al dia, 1-2 càpsules abans o immediatament després dels àpats principals, ingerits amb un got d'aigua. Per evitar el “picoteig”, es recomana prendre 1-2 càpsules entre menjars.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda