Preu reduït! Protein Bun Iogurt - PWD - 60 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Protein Bun Iogurt - PWD - 60 grams

221552

Nou

Protein Bun Iogurt PWD, el teu snack perfecte ric en proteïnes i baix en sucre per a un estil de vida saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,63€

IVA inclòs

1,90€ IVA inclòs

-14%

2,72 € / 100 g

Més informació

Protein Bun Iogurt PWD

Equilibri i sabor - Protein Bun Iogurt PWD, l'elecció ideal per al teu benestar diari.

Què és Protein Bun Yogur PWD?

El PWD Protein Bun Iogur és un snack ideal per als que busquen equilibrar la seva dieta amb opcions saboroses i saludables. Aquest pa de pessic, amb un suau farcit sabor iogurt , és una delícia culinària que ofereix un alt contingut de proteïnes, aportant un 20%, i un mínim de sucre, amb només 0,3 g per porció .

Aquestes característiques ho fan un excel·lent aliat en dietes de pèrdua de pes , ja que les proteïnes contribueixen a una major sensació de sacietat, ajudant a controlar la gana i reduint la necessitat de picar entre menjars . El seu baix contingut en sucres el fa adequat per a aquells que busquen limitar-ne el consum de sucres.

A més, el seu deliciós gust de iogurt compleix les necessitats d'aquells desitjos dolços, fent que seguir una dieta sigui més agradable i augmentant les possibilitats d'èxit. El Protein Bun Yogur és l'elecció perfecta per als que volen gaudir d'un snack equilibrat i deliciós en qualsevol moment del dia.

Ingredients:

Oli de gira-sol, crema de farciment (aigua, llet desnatada fermentada, fructooligosacàrids, 13% gelatina, xarop de maltitol, mantega de cacau, midó modificat, estabilitzant (glicerol), proteïna de llet, correctors d'acidesa (sulfat càlcic) , aroma natural, emulgent (polisorbat 60), gelificant (carragenat), conservador (sorbat potàssic)), ou, farina de blat, edulcorant (maltitol), gluten de blat, Estabilitzant (sorbitol), proteïna de llet, humectant (glicerol) , cacau desgreixat en pols, gasificants (carbonat àcid de sodi i difosfat disòdic), emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), sal, conservador (sorbat potàssic), acidulants (àcid acètic i àcid làctic), aromes. El consum excessiu pot tenir efectes laxants.

Informació nutricional (30 g):

Valor energètic 1602 kJ / 387,5 Kcal
Greixos 24,5 g
De les quals saturades 3,9 g
Hidrats de carboni 30,7 g
Dels quals poliols 22,5 g
dels quals sucres 0,5 g
Fibra alimentària 6,4 g
Proteïnes 20 g
Sal 1,26 g

Presentació:

Envàs duna unitat de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda