Preu reduït! Protein Bun Galleta - PWD - 60 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Protein Bun Galleta - PWD - 60 grams

221551

Nou

Protein Bun Galeta PWD, el teu snack deliciós i nutritiu per a un estil de vida equilibrat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,63€

IVA inclòs

1,90€ IVA inclòs

-14%

2,72 € / 100 g

Més informació

Protein Bun Galeta PWD

Dolçor i nutrició a cada mos. Protein Bun Galeta PWD, el plaer de cuidar-te.

Què és Protein Bun Galeta PWD?

El Protein Bun Galeta de PWD és un exquisit pa de pessic esponjós amb un farcit de crema sabor galeta , dissenyat per a aquells que busquen un aperitiu deliciós sense sacrificar el seu pla d'alimentació saludable.

Aquest pa de pessic no és només un plaer per al paladar, sinó també un complement nutricional eficaç, oferint un 20% de proteïna i només 0,3 g de sucre per porció . El seu alt contingut proteic el converteix en una opció ideal per a dietes de pèrdua de pes , ajudant a mantenir la sensació de sacietat i reduint la necessitat de picar entre menjars. El baix contingut de sucre és perfecte per als que estan vigilant el consum de sucres.

A més, el seu deliciós gust de galeta satisfà els desitjos dolços , fent que seguir una dieta sigui més agradable i augmentant les possibilitats d'èxit. Protein Bun Galleta és una elecció excel·lent per als que volen gaudir d'un snack saludable i saborós en qualsevol moment del dia.

Ingredients:

Oli de gira-sol, farcit de crema (aigua, xarop de maltitol, 13% galeta en pols [farina de blat, edulcorant (maltitol), oli de coco, xarop de maltitol, aroma natural de vainilla, gasificant (carbonat de sodi)], 11% gelatina, fructooligosacàrids, llet desnatada en pols, mantega de cacau, midó modificat, estabilitzant (glicerol), correctors d'acidesa (sulfat càlcic i àcid tartàric)), proteïna de llet, emulgent (polisorbat ), conservador (sorbat potàssic), antioxidants (extractes rics en tocoferols, èsters d'àcids grassos de l'àcid ascòrbic), ou, farina de blat, edulcorant (maltitol), gluten de blat, estabilitzant (sorbitol), proteïna de llet, ou en pols, humectant (glicerol), cacau desgreixat en pols, gasificants (carbonat àcid de sodi i difosfat disòdic), emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), sal, conservador (sorbat potàssic), acidulants (àcid acètic làctic), aromes. El consum excessiu pot tenir efectes laxants.

Informació nutricional (30 g):

Valor energètic 1616 kJ / 391 Kcal
Greixos 24,7 g
De les quals saturades 4,5 g
Hidrats de carboni 32 g
Dels quals poliols 21 g
dels quals sucres 0,9 g
Fibra alimentària 6 g
Proteïnes 20 g
Sal 1,26 g

Presentació:

Envàs duna unitat de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda