Preu reduït! Protein Bun Xocolata - PWD - 60 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Protein Bun Xocolata - PWD - 60 grams

221550

Nou

Protein Bun Xocolata PWD, el teu aperitiu ric en proteïnes i baix en sucre per a una dieta balancejada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,82€

IVA inclòs

1,90€ IVA inclòs

-4%

3,03 € / 100 g

Més informació

Protein Bun Xocolata PWD

Protein Bun Xocolata PWD, el teu deliciós aliat en la pèrdua de pes.

Què és Protein Bun Xocolata PWD?

El Protein Bun Xocolata de PWD és un pa de pessic esponjós i deliciós que redefineix el concepte de snacking saludable. Aquest pa de pessic, amb un suau farcit de xocolata , és una excel·lent opció per a aquells que busquen satisfer els seus desitjos de dolç sense comprometre els seus objectius nutricionals o de pèrdua de pes.

Aportant un 20% de proteïna i contenint només 0,3 g de sucre per porció , aquest pa de pessic és un aliat perfecte en dietes de control de pes . El seu alt contingut en proteïnes ajuda a mantenir la sensació de sacietat per més temps , reduint la necessitat de picar entre menjars.

A més, el baix contingut de sucre el fa adequat per a aquells que estan cuidant la ingesta de sucres. El Protein Bun Chocolate és ideal per gaudir com a piscolabis, fent que seguir una dieta sigui més plaent i augmentant les possibilitats d'èxit en satisfer les necessitats d'un caprici dolç de forma saludable.

Ingredients:

Oli de gira-sol, crema de farciment (Aigua, xarop de maltitol, maltitol, 14% gelatina, xocolata negra 8% (pasta de cacau, maltitol, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja), aroma natural de vainilla), midó modificat , pols de cacau desgreixat, estabilitzant (glicerol), greix (mantega de cacau), proteïna de llet, emulgent (monoglicèrids d'àcids grassos), aromes, sal, corrector d'acidesa (Àcid tartàric), gelificant (carragenat) conservador ( ), ou, farina de blat, edulcorant: maltitol, gluten de blat, estabilitzant (sorbitol), proteïna de llet, humectant (glicerol), cacau desgreixat en pols, gasificants (carbonat àcid de sodi i difosfat disòdic), emulgent i diglicèrids d'àcids grassos), sal, conservador (sorbat potàssic), acidulants (àcid acètic i àcid làctic), aromes... El consum excessiu pot tenir efectes laxants.

Informació nutricional (30 g):

Valor energètic 1763 kJ / 423 Kcal
Greixos 23,7 g
De les quals saturades 5,2 g
Hidrats de carboni 37 g
Dels quals poliols 22,3 g
dels quals sucres 0,7 g
Fibra alimentària 7,2 g
Proteïnes 10,2 g
Sal 0,51 g

Presentació:

Envàs de 1 unitat de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda