Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Bàlsam Labial per a Nadons Bio - Helan Genova

226605

Nou

Protecció i nutrició amb ametlles dolces i camamilla. Suau i calmant per a llavis sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,22€

IVA inclòs
7,22 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Labial per a Nadons Bio Helan Genova

Protecció suau, somriures feliços - Bàlsam Labial Helan Genova, cura especial per als llavis delicats del teu nadó

Què és Bàlsam Labial per a Nadons Bio Helan Genova?

El Bàlsam Labial per a Nadons de Bio Helan Genova és una solució acuradament elaborada per protegir i nodrir els delicats llavis dels més petits . Enriquit amb olis d'ametlles dolces i oliva, així com mantega de karité i ceres naturals, aquest bàlsam ofereix propietats hidratants i nutritives essencials per mantenir els llavis suaus i saludables . La inclusió d'extracte de flors de camamilla proporciona una acció calmant efectiva , alleujant les esquerdes i la sequedat que poden sorgir a causa de condicions climàtiques adverses. A més, la seva aroma a vainilla afegeix una dimensió de plaer i confort a cada aplicació.

Dissenyat per ser extremadament suau, l'estic emol·lient facilita una aplicació delicada , deixant els llavis dels nens protegits contra les agressions del sol, el fred i el vent, ja sigui a la platja oa la muntanya. El seu ús diari el fa especialment adequat per a aquells amb llavis sensibles, proporcionant una capa protectora que n'assegura el benestar i el confort en qualsevol ambient.

Ingredients:

Ricinus communis (castor) seed oil*, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil*, ona europaea (olive) fruit oil*, copernícia cerifera cera / copernícia cerifera (carnauba) wax*, candeleta cera / euphorbia cerifera , cera alba (beeswax)*, aroma/flavor, butyrospermum parkii (shea butter) butter*, tocopherol, glycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, aqua/water, chamomilla recutita flower extract*.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Bàlsam Labial per a Nadons Bio Helan Genova?

L'estic emol·lient suavitza i protegeix els llavis dels nens de sol, fred i vent, ideal per a platja o muntanya. Adequat per a ús diari a llavis sensibles.

Presentació:

Envàs de 1 unitat.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda