Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Xampú de Bany Total Bio - Helan Genova - 500 ml

226592

Nou

Neteja suau per a rostre, cos i cabell, sense parabens ni sulfats. Ideal per a ús diari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,65€

IVA inclòs
4,33 € / 100 ml

Més informació

Xampú de Bany Total Bio Helan Genova

Cura completa, suavitat infinita - Xampú de Bany Total Helan Genova, el tot en un per al teu nadó.

Què és Xampú de Bany Total Bio Helan Genova?

El Xampú de Bany Total de Bio Helan Genova és una solució innovadora per a la cura integral del nadó, combinant en un sol producte les funcions de xampú i gel de bany per a rostre, cos i cabell .

Formulat amb tensioactius d'origen vegetal derivats de substàncies ensucrades, aquest producte ofereix una base detergent extremadament suau , enriquida amb proteïnes d'ametlles dolces i extractes de flors de calèndula i camamilla.

Aquests ingredients naturals treballen en harmonia per eliminar les impureses sense comprometre les delicades estructures del cabell i la pell del nadó, assegurant una neteja eficaç i respectuosa . Microbiològicament provat i lliure de parabens, fenoxietanol, SLS, SLES, EDTA i PEG, garanteix un ús segur i suau, ideal per a rentats freqüents. Gràcies a la seva fórmula no irritant, no causa cremor als ulls , fent del bany un moment plaent per als petits, mentre deixa la pell, el cos i el cabell suaus i sedosos.

Ingredients:

Aqua/water, decyl glucosid, caprylyl/capryl glucosid, glycerin, cocamidopropyl betaine, xanthan gum, calendula officinalis (marigold) flower extract*, chamomilla recutita flower extract*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) fragrance, sodium lauroamphoacetate, citric acid, tetrasodium glutamate diacetate, caprylhydroxamic acid, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbat, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Xampú de Bany Total Bio Helan Genova?

Abocar la quantitat adequada en una esponja i, després d'un rentat acurat, esbandir suaument.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda