Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Midó d'Arròs Perfumat Bio - Helan Genova - 75 grams

226598

Nou

Refrescant, emol·lient i suaument perfumat, per cuidar la pell sensible dels nadons.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,21€

IVA inclòs
16,28 € / 100 g

Més informació

Midó d'Arròs Perfumat Bio Helan Genova

Suavitat i frescor a cada toc - Midó d'Arròs Helan Genova, l'afecte que la teva pell mereix.

Què és Midó d'Arròs Perfumat Bio Helan Genova?

El Midó d'Arròs Perfumat Bio d'Helan Genova és un producte naturalment formulat per cuidar la pell, especialment dissenyat per als més petits .

Extret de la llavor d'arròs i finament polvoritzat, aquest midó ofereix un efecte refrescant i emol·lient, ideal per mantenir la pell suau i protegida . La seva aplicació prevé la maceració en els plecs inguinals, mantenint la pell seca i ajudant a evitar irritacions i envermelliments .

Enriquit amb suc d'àloe vera i olis de macadàmia i oliva, potencia la hidratació, deixant la pell sedosa al tacte . A més, la seva delicada fragància, derivada de la nostra exclusiva "ACQUA LUIGIA", aporta una sensació addicional de frescor i neteja , fent d'aquest producte un complement ideal a la rutina de cura diària de la pell de nadons i nens.

Ingredients:

Oryza sativa (riu) starch*, zea mays (corn) starch, macadàmia ternifolia (bushnut) seed oil*, oli europaea (olive) fruit oil*, àloe barbadensis leaf juice*, parfum/fragrance, glyceryl caprylate, benzyl alcohol, glyceryl undecylenate, linalool, limonene, geraniol, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Midó d'Arròs Perfumat Bio Helan Genova?

Des dels primers dies de vida, és ideal dispersar el midó d'arròs a l'aigua del bany per no empobrir la delicada pel·lícula hidrolipídica sotmesa a rentats freqüents. A més, es pot escampar fàcilment per tot el cos dels nadons per mantenir la seva pell sempre ben seca, tant després del bany com els dies més calorosos.

Presentació:

Envàs de 75 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda