Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Pasta Protectora Calmant Bio - Helan Genova - 100 grams

226599

Nou

Barrera protectora, amb Ametlles dolces i Calèndula, per prevenir irritacions del bolquer.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,43€

IVA inclòs
14,43 € / 100 g

Més informació

Pasta Protectora Calmant Bio Helan Genova

Protecció delicada, cura intensiva - Pasta Protectora Helan Genova, l'escut suau per a la pell del teu bebè.

Què és Pasta Protectora Calmant Bio Helan Genova?

La Pasta Protectora Calmant Bio de Helan Genova és un producte essencial per a la cura diària de la pell del nadó, especialment dissenyada per oferir protecció a la zona del bolquer .

Aquesta fórmula avançada crea una barrera efectiva contra la humitat i agents irritants , gràcies al seu contingut en oli d'ametlles dolces i cera d'abelles, coneguts per les seves propietats emol·lients i lubricants .

Enriquida amb Vitamines C i E, promou la regeneració de la pell , mentre que el suc d'Aloe vera i l'extracte de flors de Calèndula proporcionen un efecte calmant i suavitzant . La seva acció hidratant, cobrent i protectora és ideal per prevenir la maceració, així com irritacions i esquerdes, mantenint la pell sana i confortable.

Formulada sota estrictes controls de qualitat, aquesta pasta protectora és lliure de Parabens, Fenoxietanol, Petrolats, Silicones, Olis Minerals, Lanolina i PEG, garantint una cura segura i suau per a la delicada pell del nadó.

Ingredients:

Aqua/water, coco-caprylate caprate, glycerin*, cera alba (beeswax)*, ci 77974 (zinc oxide), caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil*, polyglyceryl-2 dipolyhydr polyglyceryl-3 diisostearate, aloe barbadensis leaf juice powder*, calendula officinalis (marigold) flower extract*, zinc stearate, xanthan gum, magnesium sulfate, benzyl alcohol, parfum/fragrance, tocopheryl acetate, glyceryl undecylenate, glyceryl caprylate, tetrasodium glutamate diacetate, lecithin, tocopherol, ascorbil palmitate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Pasta Protectora Calmant Bio Helan Genova?

Netejar acuradament la pell amb una Tovalloleta Netejadora Bio HELAN o amb un cotó xop a la Crema Fluïda Netejadora, després aplicar una capa abundant de Pasta Protectora sense fer massatges.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda