Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Pasta Calmant Antienvermelliment Bio - Helan Genova - 50 ml

226600

Nou

Alleugereix i protegeix contra la maceració i fissures, amb Pantenol, Calèndula i Camamilla.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,65€

IVA inclòs
33,30 € / 100 ml

Més informació

Pasta Calmant Antienvermelliment Bio Helan Genova

Cura i alleujament per a la pell delicada - Pasta Calmant Antienvermelliment Helan Genova, el teu aliat contra la irritació.

Què és Pasta Calmant Antienvermelliment Bio Helan Genova?

La Pasta Calmant Antienvermelliment Bio d'Helan Genova és una solució especialment formulada per abordar i prevenir els efectes adversos a la pell delicada dels nadons, com la maceració i les fissures en els plecs inguinals .

Aquest producte combina el poder regenerador i calmant del Pantenol i l'òxid de zinc amb els efectes beneficiosos dels extractes de flors de Calèndula i Camamilla. Aquests ingredients treballen en sinergia per proporcionar alleugeriment immediat i protecció duradora .

Addicionalment, la inclusió d'oli d'ametlles dolces i cera d'abelles aporta qualitats emol·lients, lubricants i protectores a la fórmula, mentre que la vitamina E ofereix les seves propietats antioxidants reconegudes, contribuint així a una acció preventiva eficaç .

Dissenyada per a la cura sensible de la pell, aquesta pasta calmant està lliure de parabens, fenoxietanol, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, garantint un tractament segur i suau per als més petits.

Ingredients:

Aqua/water, glycerin*, coco-caprylate caprate, ci 77974 (zinc oxide), caprylic/capric triglyceride, panthenol, prunus amygdalus dolcis (sweet almond) seed oil*, polyglyceryl-3 diisostearate, polyglyceryl cera alba (beeswax)*, parfum/fragrance, chamomilla recutita (matricària) flower extract*, calendula officinalis (marigold) flower extract*, zinc stearate, xanthan gum, magnesium sulfate, tocopheryl acetate, sodium dehydroacetate, hydroacetate sodium, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric àcid, potassium sorbat, sodium benzoate, benzyl alcohol, linalool, limonene, citral, benzyl benzoate.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Pasta Calmant Antienvermelliment Bio Helan Genova?

Netejar acuradament la pell amb una Tovalloleta Bio HELAN o amb un cotó impregnat d'Oli Suavitzant i aplicar després una capa abundant de Pasta Calmant Antienvermelliment sense fer massatges. L'ús de la Pasta Calmant Antienvermelliment està indicat per a casos de fortes irritacions, quan no es recomana l'ús d'aigua a la pell.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda