Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Oli de Massatge Protector Suavitzant Bio - Helan Genova - 100 ml

226601

Nou

Barreja d'olis vegetals per a massatges relaxants, sense residus grassos. Ideal des del naixement.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,88€

IVA inclòs
13,88 € / 100 ml

Més informació

Oli de Massatge Protector Suavitzant Bio Helan Genova

Moments de tendresa i cura natural - Oli suavitzant Helan Genova, l'abraçada que protegeix.

Què és Oli de Massatge Protector Suavitzant Bio Helan Genova?

L'Oli de Massatge Protector Suavitzant Bio de Helan Genova és un producte acuradament desenvolupat per enriquir els moments de tendresa i connexió entre mare i fill. Aquest oli de massatge es compon d'una barreja d'olis vegetals seleccionats amb cura, l'estructura dels quals és similar a les lipídiques de la pell, facilitant la solubilització i eliminació de secrecions de manera delicada sense afectar l'epidermis .

És especialment beneficiós per a la zona genital del nounat, propensa a la humitat ia irritacions . Aquest oli, a més de ser molt lliscant, és eudèrmic, deixant una capa protectora i lubricant que respecta les funcions fisiològiques de la pell i ofereix protecció duradora .

L'ús de l'Oli Suavitzant proporciona una experiència relaxant tant per al nadó com per a la mare , promovent un massatge prolongat i agradable sense deixar residus grassos . Aplicat abans del son, ajuda a calmar i relaxar el nadó, facilitant un descans més profund. Aquest oli és igualment efectiu per netejar el cuir cabellut i remoure les crostes de llet, garantint una cura suau i segura .

Lliure de petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, i sotmès a proves microbiològiques, aquest oli de massatge és una opció segura i natural per a la cura diària del nadó.

Ingredients:

Glycine soja (soybean) oil, vitis vinifera (grap) seed oil, hexyldecyl laurate, hexyldecanol, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, dicaprylyl carbonat, oli europaea (olive) fruit oil*, rosmarinus of ternifolia (bushnut) seed oil*, daucus carota sativa (carrot) seed oil, calendula officinalis (marigold) flower oil, zea mays (corn) oil, prunus amygdalus dulcis oil*, parfum/fragrance, lecithin, tocopherol, as àcid, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Oli de Massatge Protector Suavitzant Bio Helan Genova?

Escalfar l'oli suavitzant entre les mans i aplicar sobre la pell neta i seca amb carícies suaus. Ajustar la durada del massatge segons la preferència. S'absorbeix ràpidament sense deixar residu gras. Aplicar a la nit per a efecte calmant i relaxant. També serveix per netejar el cuir cabellut i eliminar crostes làcties en nadons.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda