Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Crema Suavitzant Cara i Cos Bio - Helan Genova - 100 ml

226602

Nou

Nodreix i calma amb ingredients naturals, ideal per a la pell delicada des de la primera infància.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,32€

IVA inclòs
12,32 € / 100 ml

Més informació

Crema Suavitzant Cara i Cos Bio Helan Genova

Nutrició i suavitat natural per als més petits - Helan Genova, la cura que la teva pell mereix des del principi.

Què és Crema Suavitzant Cara i Cos Bio Helan Genova?

La Crema Suavitzant Cara i Cos Bio d'Helan Genova és una emulsió fluida que proporciona una cura integral per a la pell delicada des de la primera infància . Aquesta crema combina la bona aportació nutricional d'ingredients naturals com l'oli d'ametlles dolces, oli de llavors de raïm, mantega de karité i cera d'abelles, tots coneguts pel seu alt contingut d'àcids grassos essencials, fonamentals per mantenir la pell nodrida i protegida .

La vitamina E contribueix amb les seves reconegudes propietats regeneradores , mentre que el suc d'àloe vera i l'extracte de flors de camamilla aporten suavitat, efecte calmant i emol·lient , tractant la pell amb la màxima delicadesa.

Especialment formulada per als més petits, aquesta crema garanteix el benestar de la pell, oferint hidratació i protecció contra les agressions externes. Microbiològicament provada i lliure de petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, assegura una cura segura i suau per a la pell sensible dels nens.

Ingredients:

Aqua/water, glycerin*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil*, dicaprylyl carbonat, hydrogenated vegetable glycerides citrate, butyrospermum parkii (shea butter) butter*, dicaprylyl ether, canola oil, cera alba , tocopheryl acetat, chamomilla recutita flower extract*, àloe barbadensis leaf juice powder*, vitis vinifera (grap) seed oil, xanthan gum, parfum/fragrance, stearic acid, palmitic acid, benzyl alcohol, sodium steardeyl lat, , tetrasodium glutamate diacetate, lecithin, tocopherol, potassium hydroxide, myristic acid, ascorbyl palmitate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbat, linalool, limonene, geraniol, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Crema Suavitzant Cara i Cos Bio Helan Genova?

Aplicar sobre el rostre cada cop que el nen estigui exposat als agents atmosfèrics (sol, vent, fred) i sobretot el cos, amb un lleuger massatge, després del bany per a moltes carícies afectuoses i una gratificant sensació de benestar. Agradable i de fàcil aplicació, s'absorbeix ràpidament sense deixar sensació greixosa.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda