Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Talc Líquid Sedós Bio - Helan Genova - 240 ml

226604

Nou

Nutrició i frescor per a la pell del nadó, amb ametlles dolces i calèndula. Suau, segur i reconfortant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,09€

IVA inclòs
8,79 € / 100 ml

Més informació

Talc Líquid Sedós Bio Helan Genova

Suavitat i frescor a cada carícia - Talc Líquid Helan Genova, el toc sedós per a la pell delicada del teu nadó.

Què és Talc Líquid Sedós Bio Helan Genova?

El Talc Líquid Sedós Bio d'Helan Genova és un innovador producte de cura infantil que combina la suavitat del talc amb la practicitat d'una fórmula líquida, ideal per al massatge diari i moments de connexió entre la mare i el nadó .

Enriquit amb olis d'ametlles dolces i oliva, coneguts per les seves propietats emol·lients i reestructurants, aquest talc líquid nodreix profundament mentre manté la pell protegida i equilibrada. Els extractes de flors de calèndula i camamilla aporten calma i alleugen la congestió cutània, mentre que la vitamina E afavoreix la regeneració de la pell, preservant la seva delicadesa natural.

En aplicar-lo, es crea una capa de protecció que deixa la pell amb una sensació de frescor vellutada i excepcionalment suau . La seva fórmula, acuradament testada i lliure de petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, assegura una cura segura i delicada, realçant l'experiència de la cura de la pell dels més petits amb la seva delicada aroma i efecte refrescant.

Ingredients:

Aqua/water, dicaprylyl carbonat, glycerin*, caprylic/capric triglyceride, distarch phosphate, hexyldecyl laurate, hexyldecanol, hydrogenated vegetable glycerides citrate, calendula officinalis (marigold) flower extract*, chamomilla ) fruit oil*, prunus amygdalus dolcis (sweet almond) seed oil*, parfum/fragrance, glyceryl stearate, benzyl alcohol, xanthan gum, menthyl lactate, stearic acid, palmitic acid, tocopheryl acetat, sodium stearoylyl layty , tetrasodium glutamate diacetate, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, myristic àcid, citric àcid, potassium hydroxide, sodium benzoate, potassium sorbat, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Talc Líquid Sedós Bio Helan Genova?

Escalfar Talc Líquid a les mans i aplicar-lo al cos del nadó amb moviments circulars lents després del bany. Proporciona benestar i suavitat a la pell.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda