Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Oli de bany suavitzant bio - Helan Genova - 240 ml

226594

Nou

Nodreix i suavitza la pell del nadó amb olis naturals, sense deixar residu gras. Segur des del naixement.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,10€

IVA inclòs
6,71 € / 100 ml

Més informació

Oli de bany suavitzant Bio Helan Genova

Nutrició i suavitat a cada bany - Oli Suavitzant Helan Genova, el toc gentil per al teu nadó.

Què és Oli de Bany Suavitzant Bio Helan Genova?

L'Oli de Bany Suavitzant Bio Helan Genova es presenta com una fórmula rica i nutritiva per a la cura diària de la pell del nadó, especialment aquelles delicades, sensibles o propenses a la sequedat .

Compost per una barreja selecta d'olis d'albercoc, camamilla, macadàmia, blat de moro i ametlles dolces, juntament amb èsters de mantega de karité i vitamina E, aquest oli de bany aporta una combinació òptima de nutrients, hidratació i propietats calmants .

Creat per protegir la pel·lícula hidrolipídica de la pell i conservar els aminoàcids i proteïnes essencials durant les rentades freqüents , aquest producte assegura una neteja suau sense deixar residus greixosos.

Microbiològicament provat i lliure de parabens, EDTA, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, és segur per a lús des dels primers dies de vida. En diluir-lo en aigua tèbia i dispersar-lo suaument, es forma una escuma blanca suau i delicada, o es pot aplicar directament mitjançant un massatge suau, oferint a la pell del nadó la nutrició i suavitat que necessita diàriament .

Ingredients:

Zea mays (corn) germ oil*, shea butter ethyl esters, glyceryl caprylate, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, macadàmia ternifolia (bushnut) seed oil*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed tocopheryl acetat, tocopherol, lecithin, anthemis nobilis flower oil, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Oli de Bany Suavitzant Bio Helan Genova?

Diluir el producte a l'aigua tèbia del bany i dispersar-lo amb la mà per afavorir l'aparició d'una escuma blanca suau i delicada. També es pot aplicar amb un suau massatge sobre la pell del nadó i després submergir-lo a l'aigua tèbia. Ideal per a un ús diari des dels primers dies.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda