Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Condicionador Pèl Suau Bio - Helan Genova - 50 ml

226596

Nou

Desenreda, nodreix i suavitza els cabells infantils. Sense parabens ni silicones, ideal per a ús diari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,10€

IVA inclòs
22,20 € / 100 ml

Més informació

Condicionador Pèl Suau Bio Helan Genova

Desenredo fàcil, suavitat duradora - Condicionador Pèl Suau Helan Genova per a la cura natural del cabell dels petits.

Què és Condicionador Pèl Suau Bio Helan Genova?

El Condicionador Pèl Suau de Bio Helan Genova està especialment formulat per atendre les necessitats del cabell fi, delicat o amb tendència a embolicar-se fàcilment, típic dels més petits .

Aquest producte destaca per la seva capacitat per facilitar el desenredo, reduir l'electricitat estàtica i deixar el cabell suau i fàcil de pentinar. Gràcies al seu pH àcid, el condicionador actua de manera efectiva , beneficiant-se de la combinació d'ingredients actius com els olis de jojoba i Pentaclethra macroloba, que ofereixen propietats lubricants i reconstructives , juntament amb les proteïnes d'ametlla dolça, que aporten nutrició i fortalesa al cabell.

Aquesta cura específica ajuda a millorar la manejabilitat i la salut dels cabells infantils , fent-ho ideal per a l'ús diari. Microbiològicament provat i lliure de parabens, fenoxietanol, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, garanteix un tractament segur i delicat, preservant la salut capil·lar dels nens des de la seva aplicació.

Ingredients:

Aqua/water, cetearyl alcohol, glycerin*, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, olus oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, fraur glucoside, pentacle us dulcis (sweet almond ) protein, caesalpínia spinosa gum, benzyl alcohol, lauryl alcohol, dicaprylyl ether, tocopheryl acetat, hydrogenated vegetable oil, euphorbia cerifera cera, glyceryl undecylenate, glyceryl caprylate, acàcia senegal gum, tetraso lool.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Condicionador Pèl Suau Bio Helan Genova?

Després del Bany Total, esbandeix abundantment el cabell i aplica una petita quantitat de l'Acondicionador en diversos punts, distribuint-lo suaument amb els dits al cuir cabellut i el cabell. Després, pentina amb una pinta de dents amples per distribuir millor el producte. Deixa actuar durant uns minuts i esbandida bé amb aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda