Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Sabó Íntim Ultradelicat Bio - Helan Genova - 125 ml

226597

Nou

Sabó Íntim Ultradelicat Helan Genova, amb Aloe vera i Manzanilla, neteja suaument i protegeix la pell sensible. Sense parabens ni silicones.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,99€

IVA inclòs
7,99 € / 100 ml

Més informació

Sabó Íntim Ultradelicat Bio Helan Genova

Cura suau, protecció segura - Helan Genova, puresa i tranquil·litat en cada ús.

Què és Sabó Íntim Ultradelicat Bio Helan Genova?

El Sabó Íntim Ultradelicat de Bio Helan Genova és una opció avançada per a la higiene íntima, dissenyada específicament per satisfer les necessitats de les nenes en creixement .

Aquest producte netejador proporciona una higiene suau, protegint contra la irritació, la picor i la cremor , gràcies a la seva composició enriquida amb suc d'Aloe vera, oli essencial de Camamilla romana i oli d'Albaricoque.

Aquests ingredients naturals ofereixen propietats suavitzants, calmants i antiinflamatòries , assegurant la cura de les àrees més sensibles sense alterar el seu equilibri natural . Certificat microbiològicament i lliure de substàncies potencialment nocives com ara parabens, fenoxietanol, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, aquest sabó íntim promou una neteja eficaç i respectuosa.

Ingredients:

Aqua/water, caprylyl/capryl glucoside, coco-glucoside, decyl glucoside, glyceryl oleate, anthemis nobilis flower oil, xanthan gum, àloe barbadensis leaf juice powder*, citric acid, parfum/fragrance, tetrasota glu , caprylhydroxamic àcid, linalool, limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Sabó Íntim Ultradelicat Bio Helan Genova?

Aboqui la quantitat adequada en una esponja oa les mans i, després d'un rentat acurat, esbandida suaument amb aigua tèbia. Assequi donant copets amb una tovallola suau sense fregar.

Ideal per a un ús freqüent degut a la seva acció netejadora especialment suau.

No irrita ni causa cremor.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda