Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Acqua Luigia Colònia Sense Alcohol Bio - Helan Genova - 100 ml

226585

Nou

Acqua Luigia Colònia Sense Alcohol Bio d'Helan Genova, una fragància floral i cítrica suau per a nadons, enriquida amb essències naturals i camamilla.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,54€

IVA inclòs
15,54 € / 100 ml

Més informació

Acqua Luigia Colònia Sense Alcohol Bio Helan Genova

Embolica el teu nadó en una brisa de tendresa amb Acqua Luigia, la colònia sense alcohol que acarona els seus sentits.

Què és Acqua Luigia Colònia Sense Alcohol Bio Helan Genova?

Acqua Luigia de Helan Genova és una colònia sense alcohol Bio , meticulosament dissenyada per a la cura higiènica del nadó , estimulant el seu olfacte de manera suau i agradable.

Aquesta fragància, un bouquet floral i cítric , està especialment formulada per a les pells més delicades , combinant essències naturals amb l'efecte calmant de l'aigua destil·lada de camamilla .

Entre els seus components es troben essències de fulles de taronger, flors de taronger amarg, camamilla, gerani, lavanda, fusta de rosa, complementades amb notes de romaní, olis de sàlvia esclarea i petitgrain, i els fruits de litsea cubeba, creant una experiència olfactiva cítrica i reconfortant , ideal per al benestar del nadó.

Ingredients:

Aqua/water, polyglyceryl-10 laurate, chamomilla recutita oil, parfum/fragrance, aniva rosaeodora wood oil, citrus sinensis pell oil expressed, citrus aurantium amara flower oil, citrus aurantium leaf oil, pelargonium graveol , rosmarinus officinalis leaf oil, litsea cubeba fruit oil, chamomilla recutita flower water*, benzyl alcohol, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, xylitylglucoside, xylitol, anhydroxylitol, potassium sorba aniol.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Acqua Luigia Colònia Sense Alcohol Bio Helan Genova?

Finament polvoritzada, pot ser ruixada generosament tenint cura de no polvoritzar-la a la careta.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda