Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Higiene de Mans Gel Bio - Helan Genova - 50 ml

226586

Nou

Gel d'higiene de mans Bio Helan Genova, amb alcohol, Camamilla i Aloe vera, per neteja suau i profunda hidratació. Format de butxaca, aroma fresca.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,44€

IVA inclòs
10,88 € / 100 ml

Més informació

Higiene de Mans Gel Bio Helan Genova

Puresa i cuidat a les teves mans, naturalment amb Helan Genova.

Què és Higiene de Mans Gel Bio Helan Genova?

El Gel Bio Helan Genova per a Higiene de Mans ofereix una solució efectiva i delicada per a la neteja diària de les mans .

La seva fórmula, rica en alcohol, garanteix una acció higienitzant eficaç , mentre que els extractes orgànics de Camamilla i Calèndula aporten una purificació suau, ideal per a la cura de la pell sensible . Aquest producte es distingeix per la seva capacitat per hidratar profundament, gràcies a l'aigua de Camamilla i al suc d'Aloe vera orgànic, protegint així la pell de les mans, especialment la dels nens .

La seva ràpida absorció deixa les mans suaument perfumades amb una aroma fresca i net. Presentat en un convenient format de butxaca, és perfecte per portar-lo amb tu i fer-lo servir en qualsevol moment, assegurant mans netes i cuidades on sigui que estiguis.

Ingredients:

Alcohol, aqua/water, matricària chamomilla flower water*, glycerin*, hydroxyethylcellulose, calendula officinalis (marigold) flower extract*, chamomilla recutita (matricària) flower extract*, àloe barbadensis leaf juice powder*, , limonene, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Higiene de Mans Gel Bio Helan Genova?

Per fer servir sempre que hi hagi necessitat d'higienitzar les mans sense aigua.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda