Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Tovalloletes Netejadores Bio - Helan Genova - 60 unitats

226588

Nou

Suaus, segures per a nadons, amb cotó 100% biodegradable. Neteja delicada que respecta i protegeix.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,66€

IVA inclòs
0,11 € / ud

Més informació

Tovalloletes Netejadores Bio Helan Genova

Suavitat i protecció natural per a la pell més delicada amb Helan Genova.

Què és Tovalloletes Netejadores Bio Helan Genova?

Les Tovalloletes Netejadores Bio d'Helan Genova estan dissenyades amb el benestar dels més petits en ment, oferint una solució suau i segura per a la neteja de pells delicades. Enriquides amb extractes de Calèndula i Camamilla , conegudes per les seves propietats emol·lients i calmants , aquestes tovalloletes són un aliat ideal per cuidar la pell susceptible a irritacions i fissures.

Fabricades amb 100% cotó biodegradable i compostable, aquestes tovalloletes respecten el medi ambient alhora que asseguren una neteja efectiva sense comprometre la sensibilitat de la pell . La solució impregnant, certificada per ICEA, garanteix l'absència de components agressius a tot el procés de producció, preservant la salut infantil.

Adaptades per respectar el pH de la pell més delicada , aquestes tovalloletes són neutres i dissenyades per minimitzar qualsevol risc d'al·lèrgies, deixant la pell neta, seca, suaument suau i hidratada.

Ingredients:

Aqua/water, polyglyceryl-4 caprate, calendula officinalis flower extract*, chamomilla recutita (matricària) flower extract*, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbat, sodium gluconate, citric acid, glycerin**. testut 100% cotone biològic* compostabile

*d'agricultura biologica**glicerina vegetal.

Com es fa servir Tovalloletes Netejadores Bio Helan Genova?

Ideals per netejar delicadament el cos i la cara del nadó, en el canvi de bolquer o en qualsevol moment del dia, les Tovalloletes Netejadores Bio permeten mantenir l'epidermis dels petits neta sense recórrer a rentats massa freqüents, prevenint així les irritacions i les maceracions .

Són ideals per a situacions d'emergència i escassetat d'aigua a casa o durant els viatges.

Per protegir la pell a la delicada àrea del bolquer, apliqui posteriorment la Pasta Protectora o la Pasta Calmant.

Presentació:

Envàs de 60 unitats.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda