Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Crema Netejadora Fluïda Bio - Helan Genova - 240 ml

226589

Nou

Neteja delicadament sense alterar l'equilibri hidrolipídic, ideal per a pell sensible de nens.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,43€

IVA inclòs
6,01 € / 100 ml

Més informació

Crema Netejadora Fluïda Bio Helan Genova

Cura gentil, protecció diària per al teu nadó amb Helan Genova.

Què és Crema Netejadora Fluïda Bio Helan Genova?

La Crema Netejadora Fluïda Bio d'Helan Genova és una solució ideal per a la cura de la pell dels nens, especialment dissenyada per netejar suaument sense comprometre l'equilibri natural hidro-lipídic de la pell .

Aprofitant les propietats suavitzants i calmants dels extractes de Calèndula i Camamilla, juntament amb les qualitats emol·lients i nutritives dels olis de Calèndula i Ametlles dolces, aquesta crema assegura una neteja efectiva mentre protegeix la pell contra la sequedat i irritació .

És particularment útil quan l'ús d'aigua podria desaconsellar-se a causa d'envermelliments o irritacions . La textura fluida i lliscant facilita l'eliminació d'impureses, mantenint la pell neta, suau i confortable.

El pràctic dosificador permet aplicar la quantitat justa de producte en una tovallola de cotó, evitant rentats excessius que poden ser perjudicials, especialment durant els mesos més freds, minimitzant així el risc d'envermelliment i esquerdes.

Ingredients:

Aqua/water, glycerin*, prunus amygdalus dulcis oil*, dicaprylyl carbonat, dicaprylyl ether, hydrogenated vegetable glycerides citrat, shea butter ethyl esters, cocoglycerides, calendula officinalis flower oil, zea mays wer extract *, polyglyceryl-3 diisostearate, benzyl alcohol, parfum/fragrance, xanthan gum, cetearyl alcohol, glyceryl undecylenate, glyceryl caprylate, tetrasodium glutamate diacetate, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, linalool, limonene, geraniol, citral.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Crema Netejadora Fluïda Bio Helan Genova?

Ideal per a situacions d'emergència i escassetat d'aigua durant viatges, excursions o vacances, ja que no requereix esbandida.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda