Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Sabó Líquid Pells Sensibles Bio - Helan Genova - 300 ml

226590

Nou

Neteja suau diària, amb Calèndula i Camamilla, sense parabens ni sulfats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,10€

IVA inclòs
3,70 € / 100 ml

Més informació

Sabó Líquid Pells Sensibles Bio Helan Genova

Delicadesa i puresa a cada rentat, per a les pells més sensibles amb Helan Genova.

Què és Sabó Líquid Pells Sensibles Bio Helan Genova?

El Sabó Líquid per a Pells Sensibles de Bio Helan Genova és una solució ideal per a la cura diària de la pell , especialment dissenyat per satisfer les necessitats de les pells més delicades .

Equipat amb un pràctic dosificador , aquest sabó facilita una neteja suau i eficient . Formulat amb extractes de Calèndula i Camamilla, coneguts per les seves propietats suavitzants i calmants, i detergents d'origen vegetal, crea una escuma lleugera i cremosa que respecta l'equilibri fisiològic de la pell sense causar irritació .

Lliure de parabens, fenoxietanol, SLS, SLES, EDTA i PEG, i sotmès a proves microbiològiques, assegura una neteja segura i delicada. Adequat per a qualsevol part del cos que requereixi atenció, des de les mans fins a la cara o l'àrea del bolquer , aquest sabó garanteix una higiene impecable amb una tolerància cutània excepcional, fent-ho perfecte per a ús freqüent.

Ingredients:

Aqua/water, lauryl glucoside, caprylyl/capryl glucoside, sodium lauroyl sarcosinate, sodium lauroamphoacetate, cocoglucoside, glyceryl oleate, calendula officinalis (marigold) flower extract*, chamomilla recutita (matricària) flo citric àcid, benzyl alcohol, tetrasodium glutamate diacetate, linalool, potassium sorbat, sodium benzoate, limonene, citral, citronellol.

*d'agricultura biològica

Com es fa servir Sabó Líquid Pells Sensibles Bio Helan Genova?

Indicat per a totes les àrees del cos: mans, rostre, genitals, culet. El dosificador, fàcil i precís, permet fer servir la quantitat justa sense deixalles, i després d'un rentat acurat, s'esbandeix fàcilment deixant una agradable fragància a la pell.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda