Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Pastilla netejadora sense sabó Pa de Maíz Bio - Helan Genova - 100 grams

226591

Nou

Sense sabó, amb midó de blat de moro i olis naturals, neteja suaument sense alterar la pell.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,11€

IVA inclòs
6,11 € / 100 g

Més informació

Pastilla netejadora sense sabó Pa de Blat de moro Bio Helan Genova

Suavitat natural, neteja perfecta - Pa de Blat de moro Helan Genova, pensat per als més petits.

Què és Pastilla netejadora sense sabó Pa de Blat de moro Bio Helan Genova?

La Pastilla Netejadora Pa de Blat de moro de Bio Helan Genova redefineix la rutina d'higiene diària amb una fórmula innovadora lliure de sabó i colorants , ideada per preservar l'equilibri fisiològic de la pell més delicada .

Aquest producte netejador es distingeix per la seva composició enriquida amb midó de blat de moro i olis naturals d'ametlles dolces i oliva, seleccionats amb cura per nodrir, suavitzar i respectar la pell sensible dels nens .

Oferint una neteja profunda i eficaç , aquesta pastilla garanteix la cura i la protecció necessaris sense recórrer a components agressius. A més, en estar microbiològicament provat i exempt de parabens, EDTA, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, assegura una experiència de neteja segura, convertint-se en l'opció ideal per mantenir la higiene amb total suavitat i respecte per la pell infantil .

Ingredients:

Zea mays (corn) starch, sodium cocoyl isethionate, disodium lauryl sulfosuccinate, cetearyl alcohol, aqua (water), glycerin, hydrogenated castor oil, prunus amygdalus dulcis oil*, ona europaea (olive) fruit oil*, cocami ci 77891 (titanium dioxide), parfum (fragrance), linalool, limonene.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Pastilla netejadora sense sabó Pa de Blat de moro Bio Helan Genova?

Escuma lleugera i suau, agradablement perfumada, que esbandeix fàcilment deixant una sensació agradable de frescor i suavitat.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda