Preu reduït! CC Cream Baba de Caragol Bio To Mitjà SPF 15 - Armonía - 40 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

CC Cream Baba de Caragol Bio To Mitjà SPF 15 - Armonía - 40 ml

224105

Nou

Crema matificant enriquida amb bava de cargol que unifica el to de la pell, redueix les imperfeccions i brillantors, per a un acabat natural i mat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

15,05€

IVA inclòs

16,50€ IVA inclòs

-8%

37,63 € / 100 ml

Més informació

CC Cream Baba de Caragol Bio To Mitjà SPF 15 Harmonia

CC Cream Helix Active, la cura diària per a una pell uniforme i matificada.

Què és CC Cream Baba de Caragol Bio To Mitjà SPF 15 Harmonia?

CC Cream Helix Active és una crema perfeccionadora matificant d´ús diari , que uneix els beneficis d´un tractament hidratant amb l´acabat d´un maquillatge .

Aquesta CC Cream, enriquida amb bava de cargol , unifica el to de la pell i matisa les imperfeccions per a un acabat natural i mat, reduint les brillantors i deixant la pell suau i llisa .

Formulada amb una base koreana i ingredients naturals com l'extracte de regalèssia, la textura lleugera cobreix els porus sense obstruir-los, millorant l'aparença de la pell. Sense conservants parabens, sense silicones i sense PEGs, la CC Cream Helix Active és la combinació perfecta entre maquillatge i cura de la pell.

Ingredients:

Aqua (Water), Caprylic/capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ci 77891, Titanium Dioxide, Benzophenone-3, Cetearyl Ethylhexanoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Iron Oxides), Arachidyl Alcohol , Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Snail Secretion Filtrate*, Disodium Edta, Carbomer, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glucose, Xanthan Gum, ht , Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tropolone, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Citral, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci .

Conté Benzophenone-3

*Ingredient Procedent de l'Agricultura Ecològica.

Com es fa servir CC Cream Baba de Caragol Bio To Mitjà SPF 15 Harmonia?

Aplicar una petita quantitat de producte sobre la pell neta i seca, com un tractament hidratant, a la cara, coll i escot mitjançant suaus massatges circulars fins a la seva completa absorció, per aconseguir un efecte maquillatge natural d'acabat mat. Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 40 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda